-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kesinlikle moral bozmak istemem her yigidin yoğurt yiğişi farklıdır.
Şöyle bir durum var ben şahsen tasarımını beğenmediğim bir sitenin içeriğine bile bakmam. Sitenizde böyle reklam siteleri olurya karmakarışık öyle bir sistem var sanki. Sadelik çok önemli eyvallah, ama siz sadelik değil, sadeliği bozarak kullanıyorsunuz. Madem yıllardır tecrübeniz var. Flat tasarım yapın. Flat tasarım kadar sade ve göze hoş gelen bir şey daha yok. Mobil tasarımınız bile şuanda yok. Ayrıca konsol ekranında 10'a yakın hata mevcut. Tasarımı geçtim içeriğe önem veriyorsunuz fakat içeriklerinizde çok kısa. Bukadar insan bu iş ile ilgileniyor. Göz önünde bulundurun derim bukadar yorum boşa değil..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eğer ekip halinde çalışıyorsanız ki öyle söylüyorsunuz tasarım&tema görevini üstlenen ekip üyeniz baştan aşağı yetersiz tasarımlar yapıyor. Görünüm sade olsun istiyorsunuz fakat sade olması bu temayı kullandırmanızı gerektirmez. Sade olupta çok güzel görünen temalar mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Konu eski mı diye tarihine baktım. Değilmiş
Siteniz ömür boyu uzun olsun. Tasarım yetersiz mobil kullanıcı %80 iken responsive tasarım değil. Kullanıcı odaklı olmadığı için içeriğin bir önemi yok şuan. Maalesef yetersiz buldum.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
SEO 'nun %1 ini dahi oluşturduğunu düşünmüyorum bugüne kadar bununla alakalı bir makale de görmedim açıkçası.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlara istinaden size bir kaç önerim olacak.
1: Tasarım konusunda ayrıcı olursanız daha çok dikkat çekersiniz.
2: Her domain gen.tr sanırım güzel isimler blog,sinema vs ileride gen.tr ne olur bilemem ama projelendirmeniz çok hoş.
3: seo konusunda pek alaycı gibi duruyor responsive tasarım kullansanız veya wordpress daha mantıklı diye düşünüyorum blogger'dan ne kadar ileriye gidebilirsiniz ki.
4: ekibiniz kaç kişi bilemem ama bir kaç projenizde içerikler eski tarihli bence güncel tutmalısınız.
daha fazla gelmedi aklıma iyi forumlar efendim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Sorulan soru ile gelen cevaplar çok alakasız arkadaşlar kimsede sorulan soruya dikkat etmemiş. Hoş gerçi ilk mesajda link verilmesine gerek yoktu sonucun böyle olmasıda normal.
Seo uzmanları faydalı olduğunu söylüyor domain yaşının ileriye dönük olarak uzun tutulmasını. Sen google a uzun soluklu bir proje olduğunu bildiriyorsun birnevi. Geriye dönük yaşı kadar değil belki ama onun yarısı kadar bile etkisi varsa göz ardı edilmemesi gereken bir etken. Ki çoğu yabancı seo uzmanı geriye dönük yaş kadar faydalı diyor ileriye dönük domaini uzatmanın.
Bu arada bende söylemeden edemeyeceğim temanın blogger olmasına şaşırdım. Responsive tema demiş arkadaşlar ama yakında amp silip atabilir responsive temaları. Google ın ne yapacağı belli olmuyor. Ben şahsen amp den verim alıp ona yönelmeye başladım responsive premium temalarımda bile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Biz tasarım konusunda sadeliği tercih ettik.
Ancak elbette mobil uyumluluk çok önemli, haklısınız arkadaşlar.
Tasarım ile ilgili eleştirileriniz için çok mutlu olduk.
Bildiriminiz için ise teşekkür ederiz.
Herkese selamlar,
blog.gen.tr | araba.gen.tr | sinema.gen.tr | hamilelik.gen.tr v.b.