-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Arkadaşlar selam.
Biraz önce yeni bir alan adı kaydettim, severek ve beğenerek aldım açıkçası.
Aklımdaki proje sadece blog değil özellikle forum düşüncesiyle aldım.
girisimcikafalar.com
Sizin fikrinizi de almak istiyorum. Blog + forum iyi gider düşüncesindeyim.
Edit: Kendim makale yazarıyım. Bu yüzden içerikten yana sorunum yok, günlük özgün 4 - 5 makale +300 kelimelik girebiliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İlk etapta forum açmanızı tavsiye etmem. Eğer açacaksanız blog sayesinde büyük bir ziyaretçi kitlesi oluşturduktan sonra forum açım derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Keyifli bir konu olduğu kadar bir o kadar da zor bir konudur. Girişimcilik dendiği zaman ülkemizde sadece KOSGEB desteği ile işletme açanlar gelmektedir. Ancak girişimcilik aynı zamanda bir özelliktir.
Öncelikle blog olarak başlamanızı bende tavsiye ederim. Ancak, ne tarz içeriklere yer vereceğiniz büyük önem taşıyor. Bunun haricinde çok yazarlı bir web sitesi olmanızı tavsiye ediyorum. Yer verilirse bende ara sıra yazılarımla destek olabilirim.
Bir sosyal ağ kurmanızı özellikle tavsiye ederim. Facebook gruplarını bu konularda çok önemli buluyorum. Yakaladığınız kitleyi oradan tanımak ve yolunuzu şekillendirmek önemli bir şans.
Şimdiden başarılar dilerim.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Pek hayal ettigimi anlatamaycagim ama tasarim karikatur gibi olsa size ait iki figur olsa vr acaciginiz konular bu iki figurun konusmalari gibi olda cok guzel olur diye dusunuyorum bir ara kanal d miydi koca kafalar vardi onun gibi falan isde :) ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ne yazık ki olmamış çünkü girişimcilik sektöründe Türkiye’nin en büyüğü olan alan adının yan sanayisi gibi duruyor. (bkz: girisimcikafasi.com)
.