Şimdi anlatmak istediğini anladım, ama öyle bir anlatmışsınız ki tamamen site kurmaya yönelik gibi anlaşılıyor.Zaten webmaster forumundayız.
O zaman tüm anlattıklarım site kuracaklara gelsin:)
Düşündüğün şey birkaç açıdan başarısız olabilir.
Şöyle ki, yükleme yapacağın fotoğrafların instagramda daha önceden yayınlanmamış olması gerekir.Onu da fotoğrafçılarla anlaşırım canım ne olacak diyorsan, yani sadece sana 10 kuruştan çekeceklerse en baştaki yazımda anlattığım 3 kuruşa 5 köfte olmaz çıkarımı yapılır.
Şöyle ki, ben microstock siteleri için çizimler yapıyorum.Elimde bugünkü değeri 10 bin tl olan bir tablet (artan dolar kuru ile..) ve çok uzun yılların mesleki tecrübesi var.Dolayısıyla bir günde 500 görsel üretebilirim.Ama ben 3-5 görsel üretmeyi seçiyorum.Çünkü üreteceğim beş yüz içerik bana kalitesiz olduğundan bir şey kazandırmaz.Yani stock işinde fazla sayıda üretmek yerine kaliteli içerik üretmek çok daha akıllıca olur. 10 kuruşluk içerikten bir kalite beklemek, satış yapmasını beklemek bence iyi bir fikir değil.Ama tabi bu sektörde site kurup adsense'den gelir beklemekten kat ve kat dediğin daha mantıklı.