Ben direk olarak para kazanma ile konuları araştıran biriyim. Muhtemelen araştıracağım sitelerden birisi de bu olacaktır. Ancak etrafımda ne kadar siteyi araştırdıysam araştırıyım benzer sonuçlar görüyorum. Bir site 10 yıllı olsa bile bazı engellemeler koyuyor. Mesela senin yazmış olduğun 150 dolar alt limiti bir engeldir.

Şimdi öncelikle şunu belirtiyim. Bunun adı direk olarak **************lık değil. Aslında bakarsan google adsense bile belirli bir alt limit koymak zorunda. Çünkü işlem ücreti ve transfer işlemi için harcanan sürenin de optimize edilmesi gerekiyor. Fakat 150 dolar rakamı bununla pek örtüşmüyor.

Diğer yandan böyle yerler para kazandırmaz değil kazandırabilir ancak harcadığınız elektrik masrafına değer mi bunu da iyice araştırmak lazım. Mesela şöyle bir durum var. Site gelir ilk günler iyi kazandırır, dersin ki daha 1 hafta oldu şu kadar kazandım devam ediyim. Aradan zaman geçer git gide gelirler bi düşer. Nalet edersin sırf 150 dolara ulaşmak için artık zararına devam edersin.

Aslında total hesaplandığında bünyesindeki kazananların ortalam %1-2 civarına ödeme yapıyorlar. Geriye kalan kısım zaten ya pes ediyor ortada bırakıyor veya ilk gaz ile üye olup devam bile etmeyenler.

Benim tavsiyem bu yerlere girerken deneyim yaşamış arkadaşlardan bir öğren. Ancak öğrenemiyorsan bile risk alıp zarar bile olsa önce bir denersin fakat 150$ 'lık limit koyulmuş yerle bu riske girmek biraz da mantıksız