AKK benim de başıma gelince, Ve forumu da okuyunca insanlara bir yardımım olabilir mi acaba diye düşünüp, bir program yazdım, ve AKK artık tamamen ortadan kalktı.. NetMTU adlı program sayesinde internetimizi Gezinti Modu / İndirme Modu şeklinde 2 mod halinde kullanabileceğiz.Programı kullanabilmeniz için rehberi dikkatle inceleyiniz..
Peki nedir bu modlar?
1-) Gezinti Modu
Gezinti modundayken 1Mbit hızla internette gezebilirsiniz.
2-) İndirme Modu
İndirme modundayken hattınızın sınır hızıyla indirme yapabilirsiniz.
"Peki zaten ben bunları elle mtu değiştirerek yapıyorum, bana ne fayda sağlayacak?" derseniz faydaları şunlar..
Programın faydaları
1.) Modeme erişmeden kolayca Gezinti,İndirme modu seçenekleriyle 2-3 saniyede diğer moda geçebilirsiniz..
2.) İndirme modundayken başladığınız bir indirme son sürat dEvam ederken, indirmeyi kapatmadan Gezinti moduna geçerseniz, hem yüksek hızda altta indirme yapabilecek, hem de internette dilediğiniz gibi gezebileceksiniz! (EN ÖNEMLİSİ!)
3.) Başka bir bilgisayarla aynı ağdayken, bir bilgisayarda indirme yapılırken, diğerinde de internette sitelerde dolanabileceksiniz..
Program tamamen ücretsizdir, ve hiç bir kar amacı yoktur.. Sadece bu emeklerimin karşılığı olarak, seneye YGS/LYS girecek olmamdan ötürü, bir duanızı isteyebilir miyim?
İNDİRME LİNKİ
http://sourceforge.net/projects/netmtu
Virüs Taraması
NetMTU'nun çalışması için .NET Framework 4.0 ve üzeri gereklidir!
SÜRÜM DEĞİŞİKLİKLERİ
v1.1 Sürümü Yayında!
+ Bazı mantıksal hatalar giderildi.
+ MTU sabitlenmesi bugu kaldırıldı.
+ Bağdaştırıcı seçimi eklendi.
+ Değişik .NET Framework sürümlerinde oluşan hata düzeltildi.
+ Programın aynı anda birden fazla açılması engellendi.
REHBER
Yorumlarınız ve desteğiniz benim için çok önemli, programda gördüğünüz hata olursa pm atarak bildirebilirsiniz, AKK'siz bir internet başlasın !
----------------------------------------------------------------------
KAYNAK: http://forum.donanimhaber.com/m_62371878/tm.htm
Arkadaşa çok teşekkürler programı yapıp paylaşmış. Ancak program zorrentte işe yarıyor. Arkadaş bir dua istemiş, çok görmeyelim :) MTU ayarları için buraya bakabilirsiniz. AKK'siz günler :)