Merhaba değerli wmaracı sakinleri.

Bugünkü blog yazım adlı başlığı sanırım bir çoğumuz biliyor.

https://wmaraci.com/forum/blogcular-genel/bugunku-blog-yazim-460943-234.html

Bu başlık tabi ki güzel bir niyetle, etkileşimi arttırmak için açılmış. Başlığı açan arkadaşa da ayrıca teşekkür ediyorum.

Ancak şundan da eminim ki; ilk bir kaç sayfadaki konular artık eskisi kadar ziyaret almıyordur.

Ben de bunu daha farklı bir düzeye getirmek adına wmaracı için şöyle bir öneride bulunmak istedim. (Hatta bunu kendi blog sayfamda yapmayı da düşündüm açıkçası)

Şimdi gözünüzün önünde bloglardan yeni yazılar diye özel bir panel olduğunu düşünün. (Wmaracının seçmiş olduğu bloglardan oluşan bir panel)

Seçme diyorum çünkü blogunu yeni açıp, iki yazı ekleyerek bu gruba dahil olmak isteyenler de olacaktır. Bu yüzden belirli kriterle (örneğin en az 100 yazısı bulunan bloglar) olarak listeyi oluşturması en mantıklısı.

Daha sonra bu sayfayı yani bloglardan yeni yazılar sayfasını, yine kendi seçmiş olduğu bloglar dahilinde otomatik rss ile yayınlayacak. (Sadece en son yazısı tabi) Hatta her blogun sadece 1 yazısı olacak şekilde.

Böylelikle gün içinde wmaracında gezinen kişiler, bu panele girdiği zaman, kim en son neler paylaşmış görebilecek.

Bence tüm üyelerin işine yarayabilecek ve wmaracında fark yaratacak mükemmel bir uygulama olur bu. (Ben gerçekten inananarak yazıyorum bunu)

Wmaracına ise şöyle bir getirisi olabilir bu durumun, en az 3 blog için en üst sırada ücretli olarak kalmasını sağlayabilir. (1 haftalık, 2 haftalık vs.)

Konuyla ilgili lütfen fikirlerinizi yazın arkadaşlar. Yazın ki eksiklerimizi görebilelim, olur mu olmaz mı, olursa nasıl olur diye tartışalım.

Sevgiler, selamlar.