jarni adlı üyeden alıntı

valla androidde kasma oluyormus gibi bir soylem cok yanlıs olur note 4 kullanıyorum ilk cıktıgında almıstm hala ilk gunku gibi calısıyor

aslında tam tersi iphone sıkıntılı firma kendi bile kabul etti zamanla işlemci gucu kendi kendine dusuyor yenisini alsınlar diye testi de mevcut

imkanınız varsa tabii ki alablirsnz ama çok para hocam valla bi telefona model yukseltmek için o para benim için fazla :)

uygulama indirip silmeye dayanma gibi bir durumla kıyaslamakta yanlıs 2 yazılımda da bu konuda sıkıntı yok

ama yazılım konusunda stabilize derseniz ios tamam iyidir.
ama androidi kucumsemeyin ben root yazılım konusunda meraklı birisi oldgmdan su ana kada*** kere yazılım degistrdm sıkıntı gene de yok telefonumda canavar gibi.

ama sonuc olarak ios a alıskınım ondan alırım derseniz bu mazeretle alınabilir.
ama sahsi kanaatim telefonunuzdan memnunsanız durduk yere degistirmeyn hele boyle bi zamanda mazallah :D fiyatlar çok fahiş

Yaşınız kemale ermiş sanırım, Apple yaptığı açıklamada batarya kullanım ömrü azalmaması için işlemcinin gücünü düşürdüklerini söylemişti. Lütfen açıklamaları doğru ve düzgün okuyalım bir bildiğiniz yok ise yoruma kapalı kalsın bu konu.