İmkansız diyen arkadaşlara şaşırıyorum doğrusu. Yapılabilir kesinlikle yapılır ama ne kadar emek harcarsınız onu bilmiyorum.
İç linklemeyi mükemmel yapmalısınız. En önemli nokta bu. Alfabe makaleniz içerisinden a makalesine b makalesine tek tek gidecek şekilde bir ağ kurmanız lazım.
Ayrıca makaleleri 'baş ağrısı nasıl geçer' şeklinde aranması çok olan konularda değilde çok çok daha alt alanlarda yazmalısınız.
Aylık aranması 100 k olan kelimeyi değil aylık aranması 500 olan long tail kelimeleri hedefleyen. Aylık aranması 500 olan kelimeyi hedefleyip ilk sıraya çıkarsanız günlük 10 hit aldınız diyelim. Bu şekilde +/-100 makale yazdınız diyelim hitiniz günlük 1000 olacak minimum.
Ve inanın aranma hacmi düşük diye bu tarz kelimelerin çoğu boş. Hiç yazı girilmemiş.
Atıyorum aylık 400 aranmalı 'a ağrısı kaç günde geçer' konusu var. Siz bu konuyu hedefleyip makale yazmalısınız. Rakipleriniz bu konuda genelde daha fazla aranması olan 'a ağrısı nasıl geçer' konusunu hedeflediği için kısa sürede ilk sıraya yerleşir ve hit çekmeye başlarsınız.
Ama direkt olarak 'a ağrısı nasıl geçer' konusunda link siz sosyal medyasız çıkmak zor. İmkansız değil makalenin kalitesi ve şansa bağlı ama biraz