atakde adlı üyeden alıntı

Papara aracılığıyla 3.5 TL ödeme gönderdim deneme amaçlı, arkadaşlar site hesabına 5 TL yüklediler. Bu yaptıkları hareket beni çok memnun etti başlangıçta fakat aldığım dislike hizmeti 1 gün sonra silindi. Bende bu hizmetten tekrar yararlanmak istemedim doğal olarak ve para iadesi yada site üzerinde başka bir hizmette kullanabilmek için bakiye iadesi istedim. Arkadaşlar bu konuda hiç yardımcı olmadılar ve sadece dislike olarak telafi edebileceklerini söylediler. Site üzerindeki koşulları göstererek başka hizmetten yararlanamayacağı söyleyip durdular. Doğal olarak ben memnun kalmadığım bir hizmeti tekrar almak istemedim. Sonuç olarak verdikleri hizmetten memnun değilim. Ticari kimliklerini 3.5 TL gibi bir tutar yüzünden zedelemek istemediğim için - ticaret puanı uygulamıyorum.


1-Size Canlı destekte temsilcilerimiz defalarca panel kuralları gereği iade olmadığını ve servisin değişme şansının olmadığını belirtmişler.

2-Panelde Dislike servis alma amacınızın arkadaşınıza şaka yapmak olduğunu belirtmişsiniz. Keyfi sebeblerden genele göre düzenlenen kurallar değiştirilmesi mümkün değildir.

3-Satın alınan Servislerin iptali veya geri iadesi olağan üstü durumlar haricinde yoktur bunu satın alırken peşinen kabul etmiş olursunuz.

4-Size Canlı destekte ki temzilcimiz telafi için tekrar gönderim yapılacağını belirtmesine rağmen ısrarla iptal edilmesini istemişsiniz bununda kurallar gereği mümkün olmadığı söylediğinde hakkınızda yorum yazacağım diyerek sohbeti sonlandırılmış.

Bütün yazışmalara bizzat ben baktım arkadaşımız kural neyse onu belirtmiş size.