-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Osmanlı döneminden büyük büyük bir aşçıbaşı dedeniz var . Kendisi vakıf kurmuş ve haklarını vakıf evlatlarına yani size devretmiş . Vakıf evladı olduğunuz ispatlı ve dedenize ait tüm malların belgeleri mevcut. ( Tüm mallarınız İstanbul’da ve yüzlerce taşınmaz var) 1997 de malların sahibi sizin olduğu kanıtlanmış ama sonra hata var deyip bu hakkınız elinizden alınmış . Yıllardır vakıf davanız mahkemelerde sürünıyor ama bir türlü cevap alamıyorsunuz .( avukatınız devam ettiriyor ama ne yaptığı belli değil ) Bu işin yargı yoluyla olacağına inancınız bitmiş . Siz olsanız kimin aracılığıyla ya da kime , neye başvurarak hakkınızı aramaya devam ederdiniz ?
Not : Soğuk su içerdim yazmayın lütfen 😄😄
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha iyi bir avukat tutardım. Ne yaptığı belli değilse satin almıslardir.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bu işte bir terslik var benden demesi. Bana kalırsa arkadaşın da dediği gibi bir avukat arayışına gir. Daha sonrasında da bana kalırsa eğer varsa bu konuya taş koyan birleri onlarla görüşebilirsiniz. Olur yolu bulabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu konularda isim yapmış avukatları araştırmalısınız.
Ancak bu tarz davalar öyle 2 yılda falan neticelenmez, zamanında işi almak için öyle söylemiştir size diye düşünüyorum. En azından bugüne kadar olumlu/olumsuz bir netice elde etmiş olurdunuz tabii ki.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hiç bir ilerleme yok ise dediğiniz gibi bir şeytanlık sezerim. Günümüz şrtlarında babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar. Bunca zaman bir ilerleme yok ise ya üzerne düşmüyor yada başka bir olay var. Sanmıyorum öyle üzerine konsun, çalıştırsın, el koysun. Ona cesaret etmez bence
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ayrıca şunu fark ettim şuan bir belki bir milyoner ile konuşuyoruz. Geleceğin milyoneri saygılar abi... :)