lostyazilim
tr.link

Siz Olsanız Ne Yapardınız ?

19 Mesajlar 2.217 Okunma
acebozum
tr.link

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
Osmanlı döneminden büyük büyük bir aşçıbaşı dedeniz var . Kendisi vakıf kurmuş ve haklarını vakıf evlatlarına yani size devretmiş . Vakıf evladı olduğunuz ispatlı ve dedenize ait tüm malların belgeleri mevcut. ( Tüm mallarınız İstanbul’da ve yüzlerce taşınmaz var) 1997 de malların sahibi sizin olduğu kanıtlanmış ama sonra hata var deyip bu hakkınız elinizden alınmış . Yıllardır vakıf davanız mahkemelerde sürünıyor ama bir türlü cevap alamıyorsunuz .( avukatınız devam ettiriyor ama ne yaptığı belli değil ) Bu işin yargı yoluyla olacağına inancınız bitmiş . Siz olsanız kimin aracılığıyla ya da kime , neye başvurarak hakkınızı aramaya devam ederdiniz ?

Not : Soğuk su içerdim yazmayın lütfen 😄😄

googleasistan
webimgo

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
Daha iyi bir avukat tutardım. Ne yaptığı belli değilse satin almıslardir.

BHA BHA bhamedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Aşçı, Makale Yazarı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Bu işte bir terslik var benden demesi. Bana kalırsa arkadaşın da dediği gibi bir avukat arayışına gir. Daha sonrasında da bana kalırsa eğer varsa bu konuya taş koyan birleri onlarla görüşebilirsiniz. Olur yolu bulabilirsiniz

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

BerkinAKTAŞ adlı üyeden alıntı

Bu işte bir terslik var benden demesi. Bana kalırsa arkadaşın da dediği gibi bir avukat arayışına gir. Daha sonrasında da bana kalırsa eğer varsa bu konuya taş koyan birleri onlarla görüşebilirsiniz. Olur yolu bulabilirsiniz

Avukat bundan 9 -10 yıl önce tutulmuş . Kendisi hisseden yarısını almak şartıyla kabul etmiş . Ama yıllar geçmesine rağmen ortada bir şey yok .

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

osidosi adlı üyeden alıntı

Daha iyi bir avukat tutardım. Ne yaptığı belli değilse satin almıslardir.

Biz de bir şeylerin olduğunu düşünüyoruz . imzalamadan önce kendisi 2 senede çıkaracağını söylemişti . 10 sene oldu nerdeyse hala bir şey yok . Yediğini düşünüyorum ama öylr bir hakkı var mı bilmiyorum .

O kadar mal var ki , herkesden her şeyi bekleriz
Tüm mallar beşiktaş , üsküdar , kadıköy , nişantaşı , sarıyer , kapalı çarşı gibi yerlerde

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Bu konularda isim yapmış avukatları araştırmalısınız.

Ancak bu tarz davalar öyle 2 yılda falan neticelenmez, zamanında işi almak için öyle söylemiştir size diye düşünüyorum. En azından bugüne kadar olumlu/olumsuz bir netice elde etmiş olurdunuz tabii ki.
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Hiç bir ilerleme yok ise dediğiniz gibi bir şeytanlık sezerim. Günümüz şrtlarında babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar. Bunca zaman bir ilerleme yok ise ya üzerne düşmüyor yada başka bir olay var. Sanmıyorum öyle üzerine konsun, çalıştırsın, el koysun. Ona cesaret etmez bence

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Ayrıca şunu fark ettim şuan bir belki bir milyoner ile konuşuyoruz. Geleceğin milyoneri saygılar abi... :)

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

Ayrıca şunu fark ettim şuan bir belki bir milyoner ile konuşuyoruz. Geleceğin milyoneri saygılar abi... :)

Hiç bir ilerleme yok ise dediğiniz gibi bir şeytanlık sezerim. Günümüz şrtlarında babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar. Bunca zaman bir ilerleme yok ise ya üzerne düşmüyor yada başka bir olay var. Sanmıyorum öyle üzerine konsun, çalıştırsın, el koysun. Ona cesaret etmez bence

Haklısınız galiba üzerine düşmüyor . Ya da yanlış kişiyle zaman kaybediyoruz . Çıkarılmış olsa çoktan milyoner olmuştuk ama olayı bir türlü bilemediğimiz için ne oluyor anlamıyorum . Başka bir avukat bulmak daha mantıklo galiba

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Bu konularda isim yapmış avukatları araştırmalısınız.

Ancak bu tarz davalar öyle 2 yılda falan neticelenmez, zamanında işi almak için öyle söylemiştir size diye düşünüyorum. En azından bugüne kadar olumlu/olumsuz bir netice elde etmiş olurdunuz tabii ki.

İsim yapmış avukatlar sizce parayı vakıfı kazandıktan sonra içinden pay alacak şekilde işe girişmeyi kabul eder mi ? Çünkü dediğiniz gibi yıllar sürecek bir davanın maliyeti çok olur gibi

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al