Hostmatik.com.tr şirketinden aldığım neokorteks.com domainime ulaşamıyorum.

Hostmatik.com.tr firması https://www.kodespa.net şirketine devredilmiş, daha sonra da https://www.kodespa.net şirketi https://www.internetbilisim.net şirketine devredilmiş.

Son muhatabım olarak https://www.internetbilisim.net olması gerek ama firma bana ne sizin domaininizden kimden aldıysanız ona gidin diyor.

Aldığım hostmatik.com.tr firması kapanmış, onu devir alan kodespa şirketi de kapanmış benim şimdi muhatabım kim olacak. Elimde faturam var ama domain ile ilgili işlem yapamıyorum.


22.04.2018 tarihi itibari ile, Hostmatik İnternet Hizmetleri, KODESPA HOSTİNG & SERVER firması tarafından devir alınmıştır.

Devir süreci yalnızca mevcut müşterilerin ve Hostmatik markası altında olan tüm hizmetleri kapsamaktadır (Domain, Hosting, Reseller, Sanal ve Fiziksel sunucular, Lisanslar). Mail ile tüm kullanıcılara bilgilendirmesi 22.04.2018 tarihinde yapılan taşıma süreçleri tamamlanmış olup, mevcut tüm müşteriler, ip adresleri değişmeden kendi network'ümüze aktarılmıştır.

22.04.2018 tarihinden itibaren ödeme ve ürün/hizmet yönetimlerini Kodespa Hosting & Server resmi internet sitesi olan https://www.kodespa.net üzerinden sağlayacaklardır.

Devir işlemleri 27.04.2018 tarihinde tamamlanmıştır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla,
Kodespa Hosting & Server



Sayın Müşterilerimiz;

Firmamız 17.08.2018 itibarı ile Voyar Technologies Ltd. / Internet Bilisim Hizmetleri firmasına satılmıştır. Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunmak için ilgili sunucuların , hesapların firmanın kendi verimerkezi üzerine taşınması planlanacak olup buna göre sizlere bilgi verilecektir. İşlemlerin hızlı bir şekilde sağlanması ile daha iyi sunucular ve network üzerinden sizlere hizmet sunulacaktır.

İlgili bilgilendirmeler sizlere KODESPA.NET anasayfası üzerinden sağlanacaktır. Bu bilgilendirmeleri takip etmeniz gereklidir. Firmamız zaman zaman müşterilerimizede bilgilendirme mailleri yollayacaktır.

Hizmetlerinizin karşılığı mevcut internetbilisim.net ‘de varsa aynısı yoksa olabilecek en en uygun paket sizlere sunulacaktır. Yine hizmetinizin süresi boyunca herhangi bir fiyat farklılığı sağlanmayacaktır. Yenilenme dönemlerinde hangi paketi kullanıyorsanız o paketin yeni fiyatı üzerinden yenileyebilirsiniz.