Hevesinizi kırmak istemem, her şey güzel tamam ama, sosyal ağ platformlarının dışında da güzel projeler var. Neden herkes Facebook, Twitter kurmak istiyor, çünkü en bilindik milyarderler onların sahibi gibi görünüyor, ama azıcık araştırma yapmayan bizler, Steve Jobs ölmeden ismini bile duymamıştık oysaki. Dünya üzerinde onlarca ülkeden daha fazla büyük bir ekonomiye sahip, senin benim gibi bir insanın kurduğu şirketin geldiği noktalara bakın.
O yüzden daha yenilikçi projeler yapabilmeyi umut ediyorum.
Başarılar dilerim.
O yüzden daha yenilikçi projeler yapabilmeyi umut ediyorum.
Başarılar dilerim.
Est hocam :) heves kırmak istemediğini biliyorum fakat şöyle söyleyim insanların bakış açısı farklı benim aklımda başka bişey vardı ama bu domaini yanlışlıkla regledim ben :D ararken sonra dedim kuraym arkadaşlarla falan toplanırız dedim baktım ki wmaraci üyeleri biraz destek çıktı gelmeye başladılar ben inanıyorum ki webmasterlerin sosyalleşme ağı gibi bişey olacak burası çünkü fazla yükümlülüğü yok inşALLAH istediğimiz yre geliriz istediğimiz yerde öyle büyük şeyler değil :) milyarder olmak milyoner olmak falan ben istemiyorm reklamda koymak istemiyorm kazanmakta istemiyom yeterki insanlar gelsinler girsinler tek istediğim bu :)