Taban fiyatlar bizim kafamıza göre belirlediğimiz rakamlar değil, piyasada yer alan rakamların ortalamasıdır. Biz bir kategoriye taban fiyat belirlerken piyasa da ürünlerin ortalama satış rakamlarını esas alırız.

- Site üzerinde ''ekip'' kurduğunu söyleyen 3-4 farklı oluşum oluyor. Bu oluşum bütün işleri 1.5 2TL gibi fiyatlardan alarak başkalarına 1TL'e yazdırıyor. Hatta daha düşük miktarlara yazdıranlar bile var. Bu durum bana göre ticari etiğe bir noktadan sonra uymuyor. 2 Liraya iş alan birinin bunu başkasına 1TL'e yazdırması ciddi bir sorun. Bu kesinlikle ticaret değil.

Burada serbest piyasa devreye girer, biz buna müdahale edemeyiz, buna kimse müdahale edemez. Marketten sebze alırken o sebzeler önce sebze halinde ikinci kişi tarafından alınır, sonra markete satılarak üçüncü kişiye ulaşmış olur, oradan da evimize girer dördüncü kişi oluruz. Biz markete bunun için kızıyor muyuz? Hayır.

Ticaret demek, al sat demektir. Sermayesi olan insanlar bunu yaptıkları zaman bunun adı da ticaret olur, zaten asıl ticaret budur, geri kalan kısım ürünün işçilik bedelidir.