Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Merhabalar arkadaşlar,
Teknoloji ve özellikle de Xiaomi konusunda forum kullanıcılarının uzun süredir mesajlarını görmekteydim. Böyle bir başlık açarak hangi üyeler Xiaomi kullanıyor, hangi modellerin artıları ve eksiler var birlikte yorumlayarak hem diğer kullanıcılara bilgi sunmuş oluruz hem de kendi aramızda fikir alış verişinde bulunmuş oluruz. :)
Kullandığım Xiaomi telefonlar;
Xiaomi MI 6 Seramik 128 GB
Kamera konusunda aşık olduğum telefondur, iPhone x'in portre moduna aşık olduktan sonra beni tatmin etmeyi başaran ikinci bir portre modunu gördüğüm cihazdır aynı zamanda. Sistem arayüzü, kullanım kolaylığı ve batarya konusunda da hayran kaldığım bir model oldu bu yüzden aynı özelliklere sahip Xiaomi mi Note 3'ü sipariş ettim ve bugün elime ulaşacak.
Mİ A2 Lite;
Arkadaşlar bunu tavsiye etmiyorum, saf android cihazlara bir türlü ısınamadım. Google Launcer berbat bir sistem ve uygulamaları istediğimiz gibi sıralayamamak, çerçeve tasarımlarını istediğimiz gibi simetri haline getirememek, bir çok uygulamanın hata vermesi, izin sorunları vs. derken saf Android cihazlara tövbe ettim. Kamera konusunda MI 6 ile aynı performansı aldığım telefondur geri kalanlar için önermiyorum. Bu telefonda anladım ki Xiaomi kendi arayüzü insanı eşekten inip ata bindiriyormuş.
Redmi S2;
Ucuz bütçeli ve Xiaomi arayüzünü kullanabileceğiniz, sosyal medya, whatsapp gibi uygulamalar için ideal olan ancak erkek cepleri için büyük kalacak bir telefondur, boyutu yüzünden alışamadım ve sattım şimdi Xiaomi MI Note 3'ü bekliyorum.
Benim tecrübelerim bu yöndeydi, siz ne söylemek istersiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Xiaomi Mi Mix anlatmaya gerek yok görüürsünüz :D :D
Çok memnunum çift kamerası olmasa bile yapay zeka ile derin çekim olayini eklediler son güncelleme ile (arkayı bulanık çekme şeysi) ayrıca pili çok çok iyi aktif olarak kullaniyorum 2 günü deviriyor öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Php işleriniz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Görenler tablet sanıp espri yeteneğini geliştiriyor hatta :/
Php işleriniz yapılır.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Kimse sar değerlerini konuşmuyor :) 3-4 yıl önce piyasadaki en yüksek sar değeri xiaomi deydi. Yeni modellerde bilmiyorum tabi. Almadan önce bakın derim.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Telefonunu kullanmak nasip olmadi daha ama xiaomi air 13.3 bilgisayarini kullaniyorum ve gercekten efsane is cikarmislar.
windows tabanli olsa bile gayet hizli ve kullanisli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Anneme mi mix 2 aldım birkaç ay önce. Telefonu ile çok mutlu, pinterestten örgü modellerine falan bakıyor :) Bazen fotoğraf çekip atıyor, kaliteler berbat. Tabi o kendi yeteneği de zayıf olduğu için, odaklamadan çekiyor fakat yine de kamerasını incelediğimde beklediğim performansı göremedim mix2'de. Ekran büyük ve görüntü çok güzel, telefon çok hızlı uygulamalarda falan.