bloghocaniz adlı üyeden alıntı

Hocam kimse beni yanlış anlamasın. Elbette yazı yazmak kolay değil. Ciddi bir emek istiyor ve ben de isterim ki ortalama 100 kelime başına herkes 5-10 lira alsın. Bir şeyi istemekle gerçeğin öyle olması arasında dünyanın her yerinde olduğu gibi dağlar vardır.

Eğer birisi mecburen ucuza iş yapıyorsa ve buna üzülüyorsak en yakın inşaata git ve afgan müslümanların günlük kaç paraya çalıştığına bak. Sistem bu yapacak bir şey yok. Ya kendin bağlantı kurup yazdığın yazıyı satacaksın ya da müşteri bulana o komisyonu vereceksin.

Bunları ortalama makalesi 2000 kelime olan birisi yazıyor bunu da belirteyim. - www.bloghocaniz.com - Gönül isterle gerçekler uymuyor. Ya insanlar başka iş yapacak ve 100 kelimesi bilmem kaç kuruştan makale yazmayacak. Makale alma ihtiyacı olanlar mecburen daha çok para vermek zorunda kalacak. Ya da yazar olarak örgütlü bir şekilde alım-satım piyasasına girip fiyatı belirlemek için arzı kendileri belirleyecek.

Demem bu yani.. Keşke ama.. Keşkelerle yürümüyor dünya.

Bence yanlış anlaşılmayacak bir tarafınız yok. En yakın inşaate gitmeye filan gerek yok hocam konuyu saptırmanın hiçbir anlamı yok.

Ek olarak gerçeklerle uymadığı filan yok. Burada anlattığımız konu taban fiyatların sektör gerçekleri ile uymadığı. Bu kadar basit.