lostyazilim
tr.link

Sizce En İyi Banka Hangisi ?

36 Mesajlar 5.839 Okunma
lstbozum
tr.link

isyerlerimcom isyerlerimcom İçerik Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 254 / 253
  • Ticaret 27, (%100)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Başvurdum ,en erken yarın olmak üzere başvurumu yaptılar . Peki ayın enparalısı olmak için illa kredi kartını mı kullanmamız gerek ?

Yok hocam, otomatik talimat, fatura ödemesi, internet alışverişi , birkaç eft&havale , belli bir miktar hesabınızda para olması istenen bazı şartlar. İlla kart kullanımı gerekmez.
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
wmaraci
reklam

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

slmmrb12 adlı üyeden alıntı

Kuveyttürk harika. Hafta içi eft havale anında yapiliyor mesai saatlerinde ayrica tum bankalara ucretsiz. Bircok yeni kampanyasi oluyor kitapyurdu vb platformlarda. Fazlasiyla memnunum.

Kullandığım bankalardan ziraat bankası bence saçma olanı . Eft için 4,5 lira alıyor en az . Kendi banka hesaplarına bile utanmadan 1.25 lira alıyorlar .

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

isyerlerimcom adlı üyeden alıntı

Yok hocam, otomatik talimat, fatura ödemesi, internet alışverişi , birkaç eft&havale , belli bir miktar hesabınızda para olması istenen bazı şartlar. İlla kart kullanımı gerekmez.

Tam yapabileceğim şeyleri saymışsınız . Çok teşekkürler
isyerlerimcom

kişi bu mesajı beğendi.

thenameless thenameless WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 25.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ö** F**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 23 / 38
  • Ticaret 0, (%0)

Siz enparacard mı enpara kredi kart mı kullanıyorsunuz ?

En ama en iyi banka enpara. Elektronik bankacılık zaten. Hiçbir ücreti yok. Mükemmel bi müşteri hizmetleri ve süper bi danışmanla beraber (istediğin yere gelip sözleşmeyi imzalatıyor ve kartını veriyor) çok iyi bi bankacılık. Bak cidden ama cidden abartmıyorum. En iyisi enpara. Şuan için encard kullanıyorum. Kredi kartına ihtiyacım yok çünkü
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

thenameless adlı üyeden alıntı

En ama en iyi banka enpara. Elektronik bankacılık zaten. Hiçbir ücreti yok. Mükemmel bi müşteri hizmetleri ve süper bi danışmanla beraber (istediğin yere gelip sözleşmeyi imzalatıyor ve kartını veriyor) çok iyi bi bankacılık. Bak cidden ama cidden abartmıyorum. En iyisi enpara. Şuan için encard kullanıyorum. Kredi kartına ihtiyacım yok çünkü

Haklısınız benim de ihtiyacım yok öğrenci olduğum için . İlk defa kendi isteğimle bir bankanın kartını kullanmış olacağım . Daha kullanmadan çok sevdim enparayı 😊
thenameless

kişi bu mesajı beğendi.

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
1- Enpara 2- Kuvettürk

İkisi de eşdeğer. Fakat atm yaygınlığından dolayı Enparayı çok sık kullanıyorum.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 25.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ö** F**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 23 / 38
  • Ticaret 0, (%0)

Haklısınız benim de ihtiyacım yok öğrenci olduğum için . İlk defa kendi isteğimle bir bankanın kartını kullanmış olacağım . Daha kullanmadan çok sevdim enparayı 😊

Cidden çok iyi dostum. Anlatmakla bitmez. Mesela en basitinden, ben Türk ******* müşterisiyim. Hızlı denen bi seçeneği var. (şuan telefon yanımda değil, unuttum :)) Oraya telefon bilgilerimi girdim ve faturamı ödemek için o bölüme girip ÖDE diyorum. Oldu bitti. Hem bütün işlemler için mail adresine ya da başka birine makbuz gönderebiliyorsun. Daha neler neler, kendimi danışman gibi hissettim :D

Ve eskiden ininal kullanıyordum. Yaklaşık 1 ay oldu encard alalı. İninal'i mecburiyetten kullanıyordum. Ne para çekiyorsun, ne eft ne Havale hiçbir şeyi yok.

Şuan için kullandığım hesaplar da Papara/Enpara

Saygılar sevgiler...
Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

thenameless adlı üyeden alıntı

Cidden çok iyi dostum. Anlatmakla bitmez. Mesela en basitinden, ben Türk ******* müşterisiyim. Hızlı denen bi seçeneği var. (şuan telefon yanımda değil, unuttum :)) Oraya telefon bilgilerimi girdim ve faturamı ödemek için o bölüme girip ÖDE diyorum. Oldu bitti. Hem bütün işlemler için mail adresine ya da başka birine makbuz gönderebiliyorsun. Daha neler neler, kendimi danışman gibi hissettim :D

Ve eskiden ininal kullanıyordum. Yaklaşık 1 ay oldu encard alalı. İninal'i mecburiyetten kullanıyordum. Ne para çekiyorsun, ne eft ne Havale hiçbir şeyi yok.

Şuan için kullandığım hesaplar da Papara/Enpara

Saygılar sevgiler...

Yuk olmuş 2018 . Hala devletin bankaları bile milleti dolandırmak peşinde . Böyle bankaların aralarından sivrilerek kendini ortaya koyması çok güzel . Ayrıca özel bankalar devletinkilere göre daha güvenli geliyor hep bana .

• Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

1- Enpara 2- Kuvettürk

İkisi de eşdeğer. Fakat atm yaygınlığından dolayı Enparayı çok sık kullanıyorum.

Atm yaygınlığından derken . Finansbank açısından mı

• Üyelik 25.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Ö** F**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 23 / 38
  • Ticaret 0, (%0)

Yuk olmuş 2018 . Hala devletin bankaları bile milleti dolandırmak peşinde . Böyle bankaların aralarından sivrilerek kendini ortaya koyması çok güzel . Ayrıca özel bankalar devletinkilere göre daha güvenli geliyor hep bana .

Ziraat Bankası ya Allah aşkına, devletin has kendi bankası. Havale yaparken birkaç lira işlem ücreti alıyor. Ayıp günah ya cidden. Ve Havale'den bahsediyoruz. Para yine senin bankada kalıyor insafsız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al