Sağolsun hocam referans olma isteğimi kabul etti. (Not: Konuda referans alımı yapacağını belirttiğinden referans istendi.) Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yoğunluktan dolayı makaleyi biraz geç incelediğim ve yorumu geç yaptığım için özür diliyorum.

Makaleyi çok hızlı bir şekilde teslim etti. Makale de birçok yazarın yaptığı gereksiz cümle veya saçma sapan giriş ve bitiş cümleleri eklememiş. Tam isdeğim gibi sadece içeriğe odaklanmış. Ayrıca resim eklemesi ve anahtar kelimeyi belirtmesi baya güzel olmuş. Seo hakkında profesyonel bilgim yok ama tecrübelerime göre Alt Başlık bir makalenin üst sıralara çıkması için olmazsa olmazlardan. Hocam sağolsun makalede Alt Başlık da kullanmış.

Bugüne kadar birçok yazarla çalıştım. Gerek kalite gerekse uygun fiyatıyla elifdedimbededim hocamla uzun süreli çalışmayı planlıyorum. Kendisi gerçekten işini ehliyle yapan sayılı yazarlardan.

Referans alımı yaptığı ve bana bu kadar güzel makaleyi test etme imkanı verdiği için birde kelime sayısında yaptığı cömertliği için hocama tekrardan teşekkür ederim. Hayırlı kazançlar ve iyi çalışmalar dilerim. :)