-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Udemy'den java eğitimi aldım ve bitirdim. Daha sonrasında kendimi geliştirecek bir yol bulamıyorum. Birşeyler üzerine uğraşabileceğim, kendimi geliştirebileceğim, kendime bir yol çizeceğim site, blog, forum var mı? Tamamen Türkçe olması gerekiyor. Veya aramızda tecrübeli insanlar mutlaka vardır. Siz bir dili öğrenmeye başladığınızda neler yaparak kendinizi geliştirdiniz? Benim sorunum ne yapacağımı bilmemek. Temel seviyede bilgim var fakat ne üzerine kullanacağım, bunu nasıl geliştireceğim, yeni özellikleri nasıl öğreneceğimi bilmiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benim tavsiyem, kendine bir proje belirle ilk olarak küçük bir proje olsun ama tabi ki hesap makinesi değil. Biraz daha büyük basit bir iki kullanıcının haberleşmesi mesela veya ticket sistemi bunları yaparak eksik gördüğün yerde araştır, hangi fonksiyon kullanılmalı v.s öğren bu şekilde bilgilerine bilgi katabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim tavsiyem öncelikle ingilizce öğrenmen. Maalesef ingilizce bilmeden belli bir sevgeçmekte çok zorlanacaksın. Yazılım öğrenmeden önce ingilizce öğrenmeni tavsiye ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
o zaman ne imiş mekan ve zamandan bağımsız bir iş olan Yazılım sektörü için İngilizce şart imiş.Önce İngilizce hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.