O bu değil de, içerikteki ikinci resimdeki kadın Rus değil. :p
Tamamiyle kandırmaya yönelik reklam. :D
Charlize Theron Güney Afrikalıdır. :D
Tamamiyle kandırmaya yönelik reklam. :D
Charlize Theron Güney Afrikalıdır. :D
Bu güzeldi :))
Ben yazıcağımı yazdım Hocam.İçerik değiştirmeyle Yazı size özgün oluyorsa,
Milliyet'in size dava açması lazımdır.Bende resimleri değiştirir yerine Başka
Rus eklediğimde yazı bana mı ait oluyor?
Milliyet'in size dava açması lazımdır.Bende resimleri değiştirir yerine Başka
Rus eklediğimde yazı bana mı ait oluyor?
Yazının özgün olup olmaması mevzu değil. (İlk mesajı dikkatli okuyun.)
Siz yazıyı tamamiyle kopyala-yapıştır olarak yayınlamıştınız ve hiç bir şekilde Alıntı olduğuna dair bir ibare bulunmuyordu. Bu durum sizin özeliniz ile alakalı bir mevzu değildir. Sitemde ki içerikler sürekli Alıntı olduğu belirtilmeksizin çalınmaktadır.
Büşra adlı yazarın yazdığı yazı tamamiyle özgün bir yazıdır. Kendi düşünceleri ve araştırmaları sonucu ortaya çıkmış bir yazıdır. Burada konu baltalamaya çalışan arkadaşlar benim sitemdeki yazı ile Milliyet sitesinde ki yazıyı geniş çapta karşılaştırsınlar.
Bunlar dışında hala kesinlikle maxyweb ile bir sorunum yok. Şuan alıntı olduğunu belirtmiş. Ben ilk konuda ki linkleri kaldırıyorum fakat halen daha emek hırsızlarına karşı önlem almak istediğimi belirterek asıl konuya dönmek istiyorum. ( kafasında soru işareti kalan arkadaşlar ile tartışmaya devam edebiliriz. Sitemde ki yazılara çalıntı diyemezsiniz :) )
Ek Olarak:
Kardeşim içerik hırsızlığına bende karşıyım.
Fakat senin yazıların ne kadarı özgün yada, diğer sitelerden aldığın içeriklerin hangisine "sitesinden alıntıdır" yazıyorsun diye sormazlarmı?
Fakat senin yazıların ne kadarı özgün yada, diğer sitelerden aldığın içeriklerin hangisine "sitesinden alıntıdır" yazıyorsun diye sormazlarmı?
Sitemde hiç bir yazı alıntı tarzında değildir. İlk zamanlarda bir siteden yazı bulup kendi cümlelerimizle yazılmış yazılar bulunabilir fakat son zamanlarda bu tür yazıları yayınlamıyorum. Sitemde 10 kadar yazar bulunmakta. Ve hiçbir şekilde alıntı yazılar yayınlamıyorum.
Bütün yazılar bir çok siteden araştırılıp bilgi edindikten sonra kendi cümleleri ile yazılan yazılardır. Çoğu yazarımız üniversite okuyan veya mezunu insanlar. Ki aralarında gazetecilik ve radyo&tv okuyan insanlar var. İşleri bu ARAŞTIRMA!...
Lütfen sizlerde birilerine söz söylemeden önce biraz araştırma yapın.