osidosi adlı üyeden alıntı

Reklam linki nerde? Neymis reklami?

Ama bahsedilen gibi bir yeni dalga feminizm zırvası aldi basini gidiyor. Sadece ev işlerinde değil hayatin her alaninda öncelik ve ayrım isteyen bir ideoloji var. Bunu da, şunla bunla sıvıyorlar işte. Yok kadinlar eziliyormus, yok haklari kisitliymis falan. Ulan dönsen baksan bunu diyenlere prensesden hallice büyümüş, yaşamış şımarık tipler.. sosyal medyadan gaza geliyorlar. kadın haklarıni dünyada ilk tanıyan ülkelerden biriyiz, paşamız sağ olsun. Lakin bunlarin aradığı hak hukuk, eşitlik değil. Sadece Pozitif ayrım görmek.

Ayrica ev isleriyle uğraşmayı erkeğe kölelik olarak gören bir kadın ne diye hala evlidir/sevgilidir? Zorla tutan mı var? Istemiyorsan yapma, istemiyorsan ayril. Olay bu kadar basit.



https://twitter.com/cifturkiye

Sabitlenmiş olarak görebilirsiniz.

Eskiden kızlarımıza yemek yapmak, ince işlerin püf noktaları öğretilirdi annem sağolsun bize de gösterdi. Kızlarımızı erkeklere nasıl isyan edeceklerini öğreten aileler tanıyorum ben.

Kızlarımıza nasıl kariyer sahibi olacaklarını nasıl kocası yaşasa da ölsede ayakta durabileceklerini öğretmemiz gerekirken erkeklere isyan nasıl edilir boşanma davası nasıl açılır artık bunlar gündemde

Ama ben ahir zaman diyorum gerçekten