Merhaba Arkadaşlar;

Artık sıkıldım bu işten! Google ne yapmaya çalışıyor?Bir algoritma çıkarmış ortalık darma dağın.Gelirler %70-80 düştü.Aylık 20-30 dolar getiren sitelerim en fazla 5 dolar getiriyor.Hiti 300-400 den aşağı inmeyen sitelerim 50-60 arası seyrediyor.Peki gelelim siteme;

-Sitede 300 tane makale var ve %85'i özgün ve hepsi yazım kurallarına uygun ve 300+ Kelime.

-SEO Çalışması yaptırıldı.

-All İn Seo eklentisi kurulu

-Pingletiyorum siteyi.

-İmleme sitelerini kullanıyorum,eklediğim her konuyu FB'da paylaşıyorum.İndex sorunu yok

daha ne yapayım?Güya bu algoritmalar özgün siteleri yukarı çıkarıyor.Hani nerede?? Ne yapmaya çalışıyor bu Google yetkilileri? Olayın farkında değiller mi? Bu sorun en az 2 aydır var ve hala çözülmedi! Böyle şey görülmedi arkadaş bu nedir ya.Artık insanı bıktırıyorlar bir hevesle başlıyoruz işe Google efendim iyice darbeleri indiriyor.Daha ne yapalım? Web yöneticisi araçlarından yeniden değerlendirme isteği yolluyoruz robot gibi aynı cevaplar: "El ile yapılan Spam işlemi bulunamadı" ee?? Ne yapayım efendim bana çıkış yolu söyle. De ki:"Böyle böyle arkadaşım senin sitende şu şu şu var! Hatalı bu böyle olmaz.Düzelt öyle gel bakayım" Yeter artık ya sıkıldım bu işlerden.Kaç gündür gözüme uykular girmiyor.Makalelere,SEO'lara verdiğim paranın haddi hesabı yok! Bizde öğrenciyiz ama yeter artık! 1,5 yıl oldu siteleri açalı ama hep aynı şeyler! :mad:

"Üslubum sert olabilir ama lütfen beni anlayın.Artık insanda sabır kalmadı..."

Sizde durum nedir?

Saygılarımla...