siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
Artık sıkıldım bu işten! Google ne yapmaya çalışıyor?Bir algoritma çıkarmış ortalık darma dağın.Gelirler %70-80 düştü.Aylık 20-30 dolar getiren sitelerim en fazla 5 dolar getiriyor.Hiti 300-400 den aşağı inmeyen sitelerim 50-60 arası seyrediyor.Peki gelelim siteme;
-Sitede 300 tane makale var ve %85'i özgün ve hepsi yazım kurallarına uygun ve 300+ Kelime.
-SEO Çalışması yaptırıldı.
-All İn Seo eklentisi kurulu
-Pingletiyorum siteyi.
-İmleme sitelerini kullanıyorum,eklediğim her konuyu FB'da paylaşıyorum.İndex sorunu yok
daha ne yapayım?Güya bu algoritmalar özgün siteleri yukarı çıkarıyor.Hani nerede?? Ne yapmaya çalışıyor bu Google yetkilileri? Olayın farkında değiller mi? Bu sorun en az 2 aydır var ve hala çözülmedi! Böyle şey görülmedi arkadaş bu nedir ya.Artık insanı bıktırıyorlar bir hevesle başlıyoruz işe Google efendim iyice darbeleri indiriyor.Daha ne yapalım? Web yöneticisi araçlarından yeniden değerlendirme isteği yolluyoruz robot gibi aynı cevaplar: "El ile yapılan Spam işlemi bulunamadı" ee?? Ne yapayım efendim bana çıkış yolu söyle. De ki:"Böyle böyle arkadaşım senin sitende şu şu şu var! Hatalı bu böyle olmaz.Düzelt öyle gel bakayım" Yeter artık ya sıkıldım bu işlerden.Kaç gündür gözüme uykular girmiyor.Makalelere,SEO'lara verdiğim paranın haddi hesabı yok! Bizde öğrenciyiz ama yeter artık! 1,5 yıl oldu siteleri açalı ama hep aynı şeyler! :mad:
"Üslubum sert olabilir ama lütfen beni anlayın.Artık insanda sabır kalmadı..."
Sizde durum nedir?
Saygılarımla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
8 Haziran gününden sonra çoğu sitede bu durum var. Binlerce kişi sorun yaşıyorsa inan google buna el atacaktır sadece sabır
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende diyordum benim siteme ne oldu diye öğrenmiş oldum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Site işleri sabır işleridir sabretmelisin inşallah emeğinin karşılığını alırsın kardeşim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
benim alexa ile ilgili sorunum var,Alexa Türkiye sıralamasında 2 haftada, 7 binden 13 bine yükseldim.kişilerin sitede kalma oranlarında önemli bir değişiklik yok ama alexa da nedense böyle bir yükseliş yaşıyorum.Özellikle temamı değiştirmeye çalıştıktan sonra bu sorun ortaya çıktı.
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu hit düşüşlerinden etkilenmeyen bir tek ben mi varım :) Bir şeyleri yaparken belki aşırıya kaçmış olabilir misiniz?