Hocam şimdi mrocto dediginiz anda benim aklıma kişisel bir site ya da blog aklıma gelir.Çünkü alan adında kullanılan "mr" eki Türkçe'de bay anlamına geldigi için bayocto anlarım ben.
Kaliteli bir webmaster platformu yaratmak istiyorsanız ilk önce kaliteli bir alan adına sahip olmalısınız.Örn : wmaraci.com gibi.
Daha sonra gelişmiş bir sunucuya ve kaliteli forum ve kategorilere ihtiyaç vardır.
Kaliteli bir webmaster platformu yaratmak istiyorsanız ilk önce kaliteli bir alan adına sahip olmalısınız.Örn : wmaraci.com gibi.
Daha sonra gelişmiş bir sunucuya ve kaliteli forum ve kategorilere ihtiyaç vardır.
İlk olarak sanırsam siz ismimizi yorumladınız bunun için size çok teşekkür ederim.
Alan Adı şu anda ülkemizde kalmadı diyebiliriz çünkü iş yapabilecek ve siteyi yansıtacak alan adları hep sahiplenmiş durumunda.Kalite bir alan adı webmaster ile tescillenir.Kaliteyi webmaster yapar mesala google nun anlamını araştırıyorum ama bulamıyorum yani google u değerli kılan webmastırı diyebiliriz bence
neden wm ile alakalı alan adı almadım derseniz çünkü webmasterlar wm ile alakalı alan adına sahip piyasaya çıkan bir çok forum mevcut ama hepsi kısa nefesli olarak anımsanıyor vede hepsi kısa nefesli oluyor.
Çekilişimiz mevcut sizi çekilişte görmek beni mutlu eder...