lostyazilim

Yahu Ters Giden Bir Şey Var! ??

38 Mesajlar 4.938 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
şu an yeniden değerlendirme isteği yolladım tekrardan.Bakalım ne olacak

Ve bir sorum var kimse gücenmesin burada meslektaşız sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz;

Hiti artan web sitesi sahiplerine soruyorum özellikle: Sitenizde bulunan yazılar özgün mü?

wmaraci
reklam

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)

NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Ben de seo çalışması yapmadım. Sadece ufak tefek belirli şeylere dikkat ediyorum. Hepsi bu. Bir de 500 tane edu, 1000 tane wiki tarzında şeylerin de siteye yarardan çok zarar getireceğini düşünüyorum. Ben Google'ın yerinde olsam bu tarz şeyleri uygulayan sitelerin hitlerini olabildiğince düşürürdüm. Hatta belki de bu penguen güncellemesinde etkilenenler bu bahsettiğim 500 veya 1000 tane backlink alan kişilerdir. Kim bilir. :)

Katılıyorum bende hiç wiki backlink çalışması yapmadım penguin güncellemesinden sonra hitim yükseldi inşallah var olanı koruyup üstüne katabilirim. :)

Ek olarak: Yüzde veremeyeceğim ancak anlık haberler dışında özgün.

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

siyahh adlı üyeden alıntı

şu an yeniden değerlendirme isteği yolladım tekrardan.Bakalım ne olacak

Ve bir sorum var kimse gücenmesin burada meslektaşız sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz;

Hiti artan web sitesi sahiplerine soruyorum özellikle: Sitenizde bulunan yazılar özgün mü?

Benimkiler özgün. Netbook'umun klavyesinin dili olsa da konuşsa. :) Özgün olmayan yazıların altına da zaten kaynağı ekliyorum. Özgün olmayan yazılar da genellikle haber tarzında yazılar.
siyahh

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
Of Allah'ım neden emeklerimin karşılığını alamıyorum :( :'(

wmaraci
wmaraci

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

Of Allah'ım neden emeklerimin karşılığını alamıyorum :( :'(

Sen böyle söyleyince o kadar yorum yazan insan (ben de dahil) boşa konuşmuş oluyoruz. Söylediklerimizi dinlemeyeceksen en iyisi ellerini havaya kaldır ve Allah'a dua et. Belki bir işe yarar da hitlerin yükselir. :)
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)

Sen böyle söyleyince o kadar yorum yazan insan (ben de dahil) boşa konuşmuş oluyoruz. Söylediklerimizi dinlemeyeceksen en iyisi ellerini havaya kaldır ve Allah'a dua et. Belki bir işe yarar da hitlerin yükselir. :)

:o yok hocam benim en büyük hayalimdi de... Problem değil...

1.5 yıl bekledik bekleriz problem değil......

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

Ben de seo çalışması yapmadım. Sadece ufak tefek belirli şeylere dikkat ediyorum. Hepsi bu. Bir de 500 tane edu, 1000 tane wiki tarzında şeylerin de siteye yarardan çok zarar getireceğini düşünüyorum. Ben Google'ın yerinde olsam bu tarz şeyleri uygulayan sitelerin hitlerini olabildiğince düşürürdüm. Hatta belki de bu penguen güncellemesinde etkilenenler bu bahsettiğim 500 veya 1000 tane backlink alan kişilerdir. Kim bilir. :)

Denemek amaçlı şöyle bir şey yapmıştım.
Bu wiki listesini alıp içinden 10 - 15 tane wiki seçmiştim. Oraya manuel olarak sitemin tanıtım yazılarını vs koydum. 1 ay içinde, en fazla 2 dakika olan indexlenme hızım 2-5 saate çıkmıştı. Başta sebebini anlamamıştım daha sonra koyduğum bu wikiler aklıma geldi. Linklerini not defterine kaydettiğim için wikilere tek tek girip kendi sitemle ilgili her şeyi temizledim. Kısa süre sonra indexlenme hızım ve hitlerim normale döndü. Ben de sizin gibi böyle wiki / edu link kasan kişilerin başına geldiğini düşünüyorum.

Emreee Emreee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Mesajlar 564
  • Beğeniler 160 / 115
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba Arkadaşlar;

Artık sıkıldım bu işten! Google ne yapmaya çalışıyor?Bir algoritma çıkarmış ortalık darma dağın.Gelirler %70-80 düştü.Aylık 20-30 dolar getiren sitelerim en fazla 5 dolar getiriyor.Hiti 300-400 den aşağı inmeyen sitelerim 50-60 arası seyrediyor.Peki gelelim siteme;

-Sitede 300 tane makale var ve %85'i özgün ve hepsi yazım kurallarına uygun ve 300+ Kelime.

-SEO Çalışması yaptırıldı.

-All İn Seo eklentisi kurulu

-Pingletiyorum siteyi.

-İmleme sitelerini kullanıyorum,eklediğim her konuyu FB'da paylaşıyorum.İndex sorunu yok

daha ne yapayım?Güya bu algoritmalar özgün siteleri yukarı çıkarıyor.Hani nerede?? Ne yapmaya çalışıyor bu Google yetkilileri? Olayın farkında değiller mi? Bu sorun en az 2 aydır var ve hala çözülmedi! Böyle şey görülmedi arkadaş bu nedir ya.Artık insanı bıktırıyorlar bir hevesle başlıyoruz işe Google efendim iyice darbeleri indiriyor.Daha ne yapalım? Web yöneticisi araçlarından yeniden değerlendirme isteği yolluyoruz robot gibi aynı cevaplar: "El ile yapılan Spam işlemi bulunamadı" ee?? Ne yapayım efendim bana çıkış yolu söyle. De ki:"Böyle böyle arkadaşım senin sitende şu şu şu var! Hatalı bu böyle olmaz.Düzelt öyle gel bakayım" Yeter artık ya sıkıldım bu işlerden.Kaç gündür gözüme uykular girmiyor.Makalelere,SEO'lara verdiğim paranın haddi hesabı yok! Bizde öğrenciyiz ama yeter artık! 1,5 yıl oldu siteleri açalı ama hep aynı şeyler! :mad:

"Üslubum sert olabilir ama lütfen beni anlayın.Artık insanda sabır kalmadı..."

Sizde durum nedir?

Saygılarımla...

seninkinde birşey yok. Google hesabımı tamamen kapattım. Sabretmen gerek

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
Öldü tüm siteler sizin yaptığınız çalışmaların hepsini neredeyse yaptım ama index yok arkadaş yok...

70 usd'lik ads hesabımıda kapadı düşün artık halimi ilk paramı çekemeden... Ya sabır.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
Sabırla bekliyoruz bakalım..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al