Evet arkadaşlar bir çoğunuz duymuştur, görmüştür bu tip siteleri benim bu konuyu açma amacımı söyleyeyim;
Benim annem emekli ama hala iş arıyor diğer birçok emekli vatandaş gibi neyse iş ilanlarının arasında görmüş bu siteyi hatta bayağı bir ilan var.
Tutturdu beni buna üye yap deneyeceğim diye anlattım hikayedir bunlar falan filan boş oturmaktansa deneyelim dedi. Bende siteyi inceledim biraz sizin referans linkinizden üye olanlardan %50 kazanıyorsunuz. 10 yıl oldu bende engelliyim para lazım neyse dedim bir deneyelim kendim üye oldum annemi de benim linkten üye yaptım buraya kadar sistem işliyor 3-5 saatte annem 150 dolar yaptı ondan 72 doları bana geldi bende 150 dolara tamamladım parayı ki deneyelim bakalım gönderecekler mi ? Buraya kadar güzel yalnız o iş ilanlarındaki arkadaşların söylemediği birşey var ki onuda para çekme talimatı verince öğrendim "parayı çekmek için 40 kişinin sizin referans linkinizden üye olması gerekir" uyarısı verdi.

Şimdi benim sizden istediğime gelince; Hazır kazanılmış 150 dolarım var eğer benim referans linkimden üye olursanız 40 kişiye ulaştığında gerçekten ödemeyi yapacaklar mı? Bunu denemek istiyorum. Eğer gerçekten ödemeyi yaparsalar size buradan bildiririm. Üyelik çok basit 5dk bile sürmüyor ve fazla bilgi istemiyor. Username, e-mail, şifreni belirle, kodu gir üyelik hazır. Profilin yok isim bile sormuyor.

Referans Linkim;http://gomoney.fun/9106457977992/ Linke tıklayınca "Registration" tıklayıp bilgileri girin. Yardımcı olursanız sevinirim.

Parayı çekmek için gerekenler burada yazıyor.