Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bundan kısa bir süre önce blogumda kullandığım ve satışa çıkarmış olduğum temayı kopyalanyalar her geçen gün artıyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Şuan bu forumda üyeliği bulunan
oguzhancab adlı arkadaş. Dikkat ederseniz bu arkadaş bir de çaldığı temalara ozicab design diye kend kafasından birşeyler uydurmuş. İçimden bunlara çok kötü şeyler yapmak geçiyor ama sabrediyorum. Artık gerçekten sabrım tükenmek üzere. Yeter artık diyorum insanların emeğine karşı saygınız yok bari kendi kişiliğinize saygınız olsun. Böyle giderek hiç bir yere varamazsınız. Paylaşmak istemedim ama bu kişi ve kişileri herkes iyi tanısın diye alttaki resmi de paylaşıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.zaferzent.com - blogger
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu tür hırsızlıklarına karşı neler yapılabilir gerçekten geniş çapta devletin (!) olaya el atması gerekiyor.
Şuan yazdığımı abartıyor diye düşünenler olabilir fakat siz bu tema için sıfırdan uğraşın günlerinizi alsın, çocuğunuz gibi bakın fakat veledin biri gelsin bütün emeğinizin üstüne tükürüp çiğnesin. ......... . ... .. ...
hadi ordan!...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zafer, bence hakkını kimseye yedirme. Ne gerekiyorsa yap. Sadece şu kişi yaptı diyerek bir sonuç alınmaz. Adam (veya çocuk her neyse) ismini değiştirip tekrar aynı şeyleri yapmaya devam eder. Yaptığı da yanına kar kalır.
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
NuCLeuS adlı üyeden alıntı
Zafer, bence hakkını kimseye yedirme. Ne gerekiyorsa yap. Sadece şu kişi yaptı diyerek bir sonuç alınmaz. Adam (veya çocuk her neyse) ismini değiştirip tekrar aynı şeyleri yapmaya devam eder. Yaptığı da yanına kar kalır.
Abi şimdi yaptıklarını yanına bırakmak istemiyorum fakat çoluk çocukla da uğraşmak istemiyorum. Bunlar hak hukuk meselesinden çok şöyle güzel bir dayağı hak ediyorlar. Ben hayatımda böyle şeyler görmedim ya. Nasıl bir çağa doğru gidiyoruz anlamıyorum. Hep bu çektiklerimiz şu iğrendiğim yeni nesil çocuklar ya biz de zamanında bunların yaşındaydık ama bunlar gibi değildik. Hakkı hukuğu, emeği biliyorduk.
www.zaferzent.com - blogger
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ben bu kadar laf söylüyorum diyorsunuz şöyle böyle.Anlayın işte neler yapıyor.
Ayrıca zafer abi bu 1 değil 2 değil haddini aşmaya başladı insanlardan aldığı şeylerii kendi yapmış gibi gösterip suçluyordu herkesi halen de devam etmekte.Webmaster alemine sorsanız ocabbaroglu diye derler site açtık beraber güvendim sonra siteyi çalıp gitti gibi cümleler duyabilirsin.Cidden ağır sahtekar bu herif,hiç güvenilir değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ekonomi ve Finans
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.Onur ve Oğuzhan ne kadar kişiliksiz varlıklar çoğu kişi bunun bilincinde.Ne gerekiyorsa yap,İbret-i Alem olsun.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sağ tarafta yazan yazılardan sonra bunların akıldan yoksun ergenler olduğunu herkes görebilir. Küfürle kendini tatmin etmek... Bilemiyorum...
Bu arada resmi sansürlemek iyi olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zafer hocam sonuna kadar dediklerinde haklısın yerden göve kadar ya bende şöyle birşey demek istiyorum bende bloggerle ilgileniyorum ve birtane blogum var sayın furkan özdenin blog teması şimdi o adam düzenlemiş etmiş paylaşmış Allah razı olsun bende kullanıyorum ve ben onun bazı yerlerini degiştirip sıfırdan yaptım desem olur mu yada satsam yada ticari bir amaç için kullansam dogru olur mu bu bana yakışmaz kimseye yakışmaz o o kişiliksiz küçük kardeşlerimiz bu tür dürüstlüklerden yoksunlar yada farkında degiller ne diyim En yakın zamanda dogru yola dönmeleri dilegimle
BİR EVE GİRİP BİRŞEY ÇALMAYLA, BİR SİTEYE GİRİP YAZI VS VS VS VS ÇALMAK BENİM GÖZÜMDE aynı anlam taşıyor.
www.mujdatsayar.com