Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
4 ayı geçti bir medyada çalışmaktayım ve işe girdikten sonra adamlar ilk ay maaşı verdiler 2 aydır para yok deyip duruyorlar ve sigortada başlatmadılar.
Şikayet etmek istiyorum nereye nasıl şikayet edebilirim yardım edebilir misiniz.
Teşekkürler.
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alo 170 i ara detaylı bir şekilde derdini anlat seninle birlikte başkaları da varsa onlarıda söyle müfettişler ertesi gün damlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arasam mı demiyeceksin, direk arayacaksin hatta gideceksin savcılığa şikayet dilekçesi vereceksin. Forum köşelerinde bu tarz konular saçma bence.
Adalet Forumda aranmaz kardeşim. Uyumayı bırakın, akıllı davranmaya bakın. Ülke uyumaktan gözünü açamıyor. Ondan sonra neden ekonomik kriz var diyorlar.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yazılı istifayı ne zaman verdiğin önemli. istifayı verdiğin tarihe kadar geçen sürede sigortan ve maaşın yatmadı ise şikayet edersen büyük ihtimal alırsın. şirket de ceza alır. bazı sözleşmelerde işten çıkışın verilmediği sürece sözlü olarak yenilenmiş sayılabiliyor. hukukçu değilim karşılaştığım olaylara istinaden yazıyorum. en sağlıklı cevabı 170 i arayarak öğrenebilirsin. olmadı cimere yaz. bu aralar geç cevap gelse de yönlendirirler yol söylerler.
Fenty
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Teşekkürler en kısa sürede 170'i arayacağım.