lostyazilim
tr.link

Adsense hesabıma para gelmiyor tıklanma olmasına rağmen

18 Mesajlar 2.388 Okunma
lstbozum
tr.link

reklammahallesi reklammahallesi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 15 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

forumcu1 adlı üyeden alıntı

adbloc kurmanızı öneririrm hocam :)

Hocam adblock ama reklamları engellemiyor mu, benim nasıl işime yarayacak reklamlar gidince

wmaraci
reklam

serrrcan serrrcan Efe Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayarcılık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 13 / 33
  • Ticaret 11, (%100)
domain ateş ediyor kaçın :D

www.valorantpazar.com | www.kayakseti.com | www.netflixdizileri.com Alan Adları Satılıktır PM.

• Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 15 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Hocam ayarlar-> siteler kısmından siteniz doğrulanmış olarak gözüküyor mu? Gözüküyorsa sağ ustte bulunan artı işaretine tıklayıp sadece doğrulanmış sitelerde tıklamaları izin ver gibi bir seçenek var o seçenek etkin mi?

Hocam böyle bir şey çıktı karşıma, üstteki sitenin (aspetbiebs.com) butonu kapalıydı açtım hocam ama alttaki sitenin butonu açılmıyor. Alttaki sitem de gelsintakipci.com sanırım o siteye reklam bağlamadığımdan açılmıyor hocam

Sağ üstteki artı işaretine tıklayınca bambaşka bir şey çıktı hocam. Hocam o butonları kapatsa mıydım keşke? Pek anlamıyorum ben bu işten, ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Bi de sadece doğrulanmış sitelerde tıklamaları izin ver i etkinleştirince ne oluyor hocam

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Pardon hocam artı işareti demişim. 3 nokta sembolü var artı işaretin alt tarafında. Orada "sadece doğrulanmış sitede reklam göster" tarzında yazan butonu aktif etmeyince ve site doğrulanmış olarak gözükmeyince reklam tıklamalarını bazen saymıyor. Siz işinizi garantiye alın. Orayı aktif edin.
reklammahallesi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 15 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Pardon hocam artı işareti demişim. 3 nokta sembolü var artı işaretin alt tarafında. Orada "sadece doğrulanmış sitede reklam göster" tarzında yazan butonu aktif etmeyince ve site doğrulanmış olarak gözükmeyince reklam tıklamalarını bazen saymıyor. Siz işinizi garantiye alın. Orayı aktif edin.

Hocam bi de sitemde çok alakasız reklamlar görülüyor. Ama ben bazen bazı sitelere giriyorum ve benim ilgili olduğum şeyi otomatik algılayıp reklam koyuyor google. Mesela ben geçenlerde telefon araştırıyordum, girdiğim her blog sitesinde karşıma telefon reklamı çıkmaya başladı. Bunu kendi sitem için nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz

Edit: Sağ üstteki üç noktaya tıkladım, belirttiğiniz şey zaten açıkmış hesabımda hocam

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

reklammahallesi adlı üyeden alıntı

Hocam bi de sitemde çok alakasız reklamlar görülüyor. Ama ben bazen bazı sitelere giriyorum ve benim ilgili olduğum şeyi otomatik algılayıp reklam koyuyor google. Mesela ben geçenlerde telefon araştırıyordum, girdiğim her blog sitesinde karşıma telefon reklamı çıkmaya başladı. Bunu kendi sitem için nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz

Edit: Sağ üstteki üç noktaya tıkladım, belirttiğiniz şey zaten açıkmış hesabımda hocam

Hocam bunu google otomatik olarak kendisi ayarlıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Hocam hitiniz ne durumda?

• Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 15 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam bunu google otomatik olarak kendisi ayarlıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Hocam hitiniz ne durumda?

Valla hocam gelsintakipci.com sitem gelsin takipçi kelimesinde en üstte çıkıyor. Hit ise aylık 300-700 arası hocam. Bi de sistemle pek uğraşamıyorum ha. Ben de tam şu an siteme trafik nasıl çekerim diye araştırıyordum. Wmaraci da sponsorlu reklam mı versem, önerileriniz varsa alabilirim hocam 🙃

forumcu1 forumcu1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Kimyager
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 400
  • Beğeniler 26 / 101
  • Ticaret 3, (%100)

reklammahallesi adlı üyeden alıntı

Hocam adblock ama reklamları engellemiyor mu, benim nasıl işime yarayacak reklamlar gidince

hocam adblock engelleyici kurun sitenize demek istedim :)adblock kullanan ziyaretci girince şeffaf birsekilde uyarı yaparsanız iyi olur ben oyle yapıyorum yoksa cidden kazançlar yerlerde bir kaç kez denedim adblock engelleyici kullanmayınca malesef kazanamıyoruz .ziyaretciler film siteleri için kuruyorlar ama sürekli tarayıcıda aktifleşiyor ve ziyaretci unutuyor ben bile kendi siteme bazen giriyorum uyarı olmada kaldirmicam :)

Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al