-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, burada şapkadan tavşan çıkarmamı beklemeyin diyerek başladığı konuşmasında Eğitim Öğretimde köklü değişiklikler yapılacağına, öğrencilerin birdaha sürprizlerle karşılaşmayacağına, ama bunlar için en az 3 yıl gerektiğine çünkü yeterli altyapıya sahip olmadığımıza değindi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
en azından sorunların farkında ve dile getiriyor bu bile bir ilerleme ben tatmin oldum.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Torununun isteği üzerine sınav kaldırtan hükümetden ne umuyoruz belli değil. Adamlar her yeri İmam hatip yaptı. Eğitimin iyi olmasını bekliyoruz.
Madem milli eğitim bakanı oldun. Ben cahil severim diyen rektörü görevinden aldırt.
Akrabalarını üniversiteye sokan rektörlerle ilgilen.
4 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
şapkadan tavşan çıkarmaya uğraşacaklarına milli eğitim bakanlığına 5 sene bir tavşanı oturtsunlar, inanın ki sistem düzelir. Fazla kurcalamaktan bozuluyor herşey.
Şimdi tövbe zamanı..
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
O gün bugündür hep eğitime sistemine lanet ediyorum. Ve şimdide ediyorum, bir şey olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En azından bir şeylerin farkında
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Milli Eğitim Bakanı kendisi bir özel okul sahibidir. Özel okul sahibinden olsa olsa eğitimin daha fazla piyasalaşması, özel okul sayısının artması, devlet okullarında eğitimin olmayan kalitesinin daha da azalması vb sonuçlar ortaya çıkar.
Sonuç olarak zengin çocuklarının gidebileceği az miktarda nitelikli eğitim verilen özel okul ve eğitim seviyesinin sıfıra yakın olduğu, milyonlarca yoksul çocuğun gittiği devlet imam hatip okulları... Buradan kaliteli eğitim çıkmaz, buradan afganistan çıkar, suudi arabistan çıkar...
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!