sworks adlı üyeden alıntı

Güvenlik seviyesi High veya Medium olunca bu durumlar yaşanabiliyor. Ama genelde Cloudflare'ın Google botlarına sıkıntı çıkarttığını pek duymadım.

Ek bilgi olarak Cloudflare 'ı gerçekten bilinçli kullanmak lazım. Başlangıç seviyesinde rehberleri takip ederek Cloudflare kullanıldığında güvenlik olarak hiç ama hiç katkısı olmuyor neredeyse :)

http://www.crimeflare.info:82/cfs.html

Bu site mesela Cloudflare kullanan sitelerin gerçek ip adreslerini gösteriyor. Tabi yüzde yüz sonuç vermiyor ama bir çok sitenin ip adresini doğru gösterdi.

Artık Cloudflare'a mı eriştiler yoksa geçmiş DNS kayıtlarını mı baz alıyorlar bilmiyorum orasını. Fakat iyi önlem alınmadığında herkesin rahatça at koşturabileceği bir güvenlik ortaya çıkıyor.

charisma7171 adlı üyeden alıntı

aslında ben bi ara cloudflare ip mi geçmişi görünmeden gizlemeyi bulmuştum ama şuan yöntemi yaptıktan sonra unuttum gibime geliyor.
Zaten normal hostinglerde ns gecmisi bulunabiliyor ama benim yaptığım vds yöntemiyle ilgiliydi. hatırlar isem bu yaptığım yöntemi bunun hakkında güzel bir anlatım yapabilirim insanlara maksat birşey öğretmek.

Bir araştırma sonucu şuanda Google'de sorun olduğunu gördüm. Yeni Google Search tasarımından kaynaklı bir sorunmuş. Cloudflare ile ilgili bir problem yokmuş.