Herkese merhaba arkadaşlar.Bugün sizlere opencart 3 versiyonları için düzenlediğim indirimli ürünler için etiket eklentisinin makalesini sunacağım. Bu eklentisadece opencart 3 versiyonlarında twig formatında çalışacak şekilde düzenlenmiştir, bundan dolayı alt sürümlerde kesinlikle çalışmayacaktır.

Bu eklentinin amacı admin eklenti kontrollü olarak, çoklu dil desteğine sahip etiket yazısı ve css tanımlamalarını yapabileceğiniz özellikleri içermektedir. Vqmod destekli olarak modullerde sayfalarda otomatik olarak ürün resminin sol üst köşesinde gösterilmektedir.


Opencart 3.x İndirimi Ürün Etiket Modulu Kurulumu

Sitemizden indirmiş olduğunuz arşiv dosyasındaki admin catalog ve vqmod klasörlerini sitemizin ana dizinine atınız. Daha sonra sitenizin admin bölümüne giriş yapınız. Ardından eklentiler moduller sayfasına giriniz burada Product Special Sticker Label modulunu kurunuz ve düzenleme sayfasına giriniz burada ayarları kendinize göre düzenleyip kaydediniz.


KAYNAK İNDİR || E-TİCARETDERSLERİ

Modulun orjinali : https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=26786&filter_search=stock&filter_license=0&filter_download_id=42&page=2


Buda Benim Yaptığım Çakması :) Sonlara doğru küçük bir green screen animasyon ekledim umarım beğenirsiniz









yilmaz70

ITECHINN