Arkadaşlar öncelikle merhaba.Benim blogger tabanlı bir sitem var.Google+'da linktl sitesi ile makalenin linkini kısaltıp paylaştım.Blogger yönetici paneli kapandı.Ama sitem kapanmadı.Ben Blogger yönetici paneline nasıl ulaşırım?Sonradan açılırmı?
Ek olarak şöyle birkaçtane e-mail gönderdiler:
Merhaba,
Google+ içeriğiniz, Google+ Kullanıcı İçeriği ve Davranış Politikası'nı ihlal etti. Bu durum, Google+ Hizmet Şartları'na aykırıdır. Dolayısıyla içeriğiniz kaldırıldı veya engellendi.
İçerik türü: Yayın veya yorum
Kaldırma nedeni: Spam
İçerik tanımlayıcısı: z13vf3ayftnbeb1sl22eixwazquhvftft
İçeriğin kaldırılmasına yol açan belirli nedenler, içeriği yalnızca sizin görebileceğiniz hale getirebilir veya içeriğin yalnızca belirli ülkelerde gösterilmesiyle sonuçlanabilir.
Saygılarımızla,
Google+ Ekibi
Şöyle bir tane daha gönderdiler:
Sayın Google+ kullanıcısı,
Kısa süre önce Google+'da paylaştığınız yayın veya yorum Google+ Kullanıcı İçeriği ve Davranışı Politikası'nı ihlal etti. Politikalarımızı tekrar tekrar veya açık bir şekilde ihlal ettiğiniz için Google+'ya erişiminiz askıya alındı.
İstenmeyen tanıtım ya da ticari amaçlı içerik veya istenmeyen ya da toplu suça teşvik edici içerik de dahil olmak üzere spam gönderilmesine izin verilmez.
Artık Google+'yı kullanamazsınız.
Google+'da saklamak istediğiniz içeriğiniz varsa bu içeriği iki ay içinde Google Paket Servisi'ni kullanarak dışa aktarabilirsiniz. Bu sürenin sonunda içeriğiniz silinir ve artık bir kopyasını alamazsınız.
Bu kararın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen itirazda bulunun.
Saygılarımızla,
Google+ Destek Ekibi