-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 10 senedir aktif blog yazarlığı yapıyorum. 2-3 tane genel blog açma tecrübem oldu. Daha farklı bloglar vs. Ancak en son vardığım sonuç şu oldu. Genel bloglara harcanan enerjiyi daha spesifik bir alana yöneltseydik şuan kurulu ve işleyen bir tezgahımız olurdu.
Genel blogları güncellemek bir dert. İnsanları kalitesiz içeriklerle sayfada tutmak bir dert, markalaşmak ayrı bir dert. Doalyısıyla ben heyecanla genel blog kasan arkadaşları anlamıyorum.
Genel blogların sırtını dayadıkları içeriklerin hepsini artık ulusal haber siteleri üstleniyor. Artık Yds sonuçlarını sizin sitenizden kimse okumuyor, emin olun.
Dolayısıyla genel bloglara harcadığımız enerjileri sorgulayalım. Daha spesifik alanlarda derinlikli bilgiler sunalım.
Şahsen ben genel bir blogtaki tespih yazısını okuyacağıma, bir hobi blogundaki yahut bir tesbih blogundaki yazıyı okur ve tıklarım.
Mesela bir tane blogumdan bahsedeyim. Şimdiye kadar ki en başarılı olan blogum. egitimyonetimi.org Kaliteli bir kitlem var. Tıklamalar iyi. Sayfada kalma iyi. Etkileşim iyi. Ben bunu ilerletmekten de zevk duyuyorum. Genel bloglar gibi ömür törpüsü bir iş değil?
Bu konuda aksi düşünen arkadaşların tezlerini merak ediyorum. Genel bloglar, hayatımızdan çaldığı ömür sermayesinin ne kadarını maddi olarak bize veriyor?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linguistic, Etimology and Education Menagement.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çok güzel bir düşünce.. ilave olarak ben de bildiğin, usta olduğun konularda yazmak gerek diye düşünüyorum. Aksi durumlarda insan çabuk sıkılabiliyor ve salt yazmak için yazıyor durum böyle olunca da kalitesiz içerikler ve hitsizlik neticesinde hevesle açılan blogun 1.5 milyon çöp site arasına karışabiliyor.
Bir de bilmediğin spesifik bi konuda araştırmalar yapıp öğrendiklerini bi blog açarak paylaşma fikri de var .. onu yapmadım merak ediyorum.
Özetle gerçekten niş bloglar candır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok haklısınız Google'da üst sıralara çıkmak çok zor , bu yüzden twk bir konu belirlemek daha mantıklı
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
91604
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aynen özellikle haber siteleri ile mücadele etmek imkansız.Dikeye yönelmek daha isabetli olur.
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 10 senedir aktif blog yazarlığı yapıyorum. 2-3 tane genel blog açma tecrübem oldu. Daha farklı bloglar vs. Ancak en son vardığım sonuç şu oldu. Genel bloglara harcanan enerjiyi daha spesifik bir alana yöneltseydik şuan kurulu ve işleyen bir tezgahımız olurdu.
bütün webmasterler site açmadan önce bunu okumalı :)
weblife11
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu forumda birinin yazısını okumuştum arşivde genel blog açana kadar nesli tükenmiş hayvanları yazarım senden daha çok kazanırım demiş. ne kadar doğru bi söz ))))