Evet arkadaşlar takıntım bu başlıkta da gördüğünüz gibi şu İnstagram ticaret kategorisine girer girmez önüne gelen "Social Media Expert" - "Sosyal Medya Uzmanı" vesaire kesiliyor Sosyal Medya Uzmanlarının tek işi SMM Panel kurup satmak mı?
Bu ünvanı domain script alıp site kuran herkes hak ediyor mu?
Şahsen ben Medipol Üniversitesinde Yeni Medya bölümü 2.sınıf öğrencisiyim.
Biraz bölümümüzden bahsedeyim sizlere;

Yeni medya mezunlarının iş bulabileceği ağlar!
Yeni medya mezunlarının iş bulabileceği ağlar günümüzde artık hızını sürdürmektedir. Çözüm üreten, ortalama iki dil bilen, bilgisayara hakim, sosyal medya kavramlarına hakim, yurtdışı ve saha tecrübesi olan kişiler gerek Türkiye’de; gerek ise yurtdışında rahatlıkla iş ağı yaratabilmektedir. Bu alanda ise sizlere imkan sunan iş olanaklarını maddeler halinde sıralarsak;

Yeni medya gazeteciliği
Yeni medya web geliştiriciliği
Yeni medya reklamcılığı
Yaratıcı medya teknisyeni
Grafik dizayn çalışanları
Multimedya sistemleri geliştirme
Sosyal medya uzmanı
Basın medya danışmanı
Gazeteci, yazar, eleştirmen gibi internet çalışanları
Son olarak gazete, sosyal ve internet medya ajansları, reklam ajansları, film yapım yönetim şirketleri ve dergi gibi bölümlerde çalışabilmektedir.
Kaynak: https://www.medyaakademi.org/2016/12/30/yeni-medya-bolumu-mezunlari-ne-is-yapar/

Evet arkadaşlar ben bu wm forumlarında ki olayı kendime dert edindim herkes sosyal medya uzmanıyım diye geçiniyor işini doğru düzgün yapanlara zaten sözüm yok ama api çekip ürün satınca uzman olunmaz ben sevdiğim işi para için değil sevdiğim için yapıcam bu yüzden bölümünü okuyorum.