Merhabalar arkadaşlar;
Sonunda ilk kitabımı Google Play'de yayınladım. İçimdeki heyecanı tahmin bile edemezsiniz :)
Tüm eleştirilere açığım.
Hayatımın beyaz düşlerin içerisinde yer alan pembe mavi öyküler gibi olmasını isterdim ancak insanlar hayatta hiçbir zaman istediklerini elde edemezler... Karanlık bir Sonbahar gecesiydi, yağmur altında sessizce Londra sokaklarında kulağımda kulaklıkla müzik dinleyerek ilerliyordum. Eğer 17 yaşında ve kimsesizseniz hayat size her zaman adil davranmayabiliyor. Bu arada sizlere bahsetmeyi unutmuş olabilirim, adım Lucas Silver Arrow ve çelimsiz mavi gözlü kilosuna göre uzun bir genç sayılabilirim. Belirtmeden geçemeyeceğim, ailemi trajik bir hikaye ile falan kaybetmedim! Babam ve annem evli olmadıkları için beni istemeyip bu lanet yuvaya tıkmışlar, ardından ikisi de farklı biriyle evlenmişler. Kısacası istenmeyen çocukların istenmeyen hayatını yaşamaya mahkum oldum diyebilirim. Elbette bunların hepsini yurt müdürünün oğluna matematik çalıştırırken öğrendim. (Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz, yetiştirme yurtlarının altın kuralıdır.) Her şey yıllar öncesinde gördüğüm bir rüya ile başlamıştı.
Kitap Adresi: https://play.google.com/store/books/details/Silver_Arrow_B%C3%B6l%C3%BCm_1_Derin_Karanl%C4%B1k?id=9jN1DwAAQBAJ