Merhaba arkadaşlar,

Şu anda saat 3.57 ve sabah olmak üzere.. Bende sıkıldım sizinle biraz dertleşeyim istedim. :)

Aklıma takılan ve her yaz tatili zamanları beynimi kemiren şu soruya cevap bulmak istiyorum..

" Durumu iyi olan, evine aylık 10 milyar maaş giren aileler (3-4 kişilik) hep mi 5 yıldızlı tatil köylerine veya her yaz sürekli tatile mi çıkarlar? "

"Bunu neden soruyorsun?" diyenleriniz olabilir.. Ne bileyim işte, insan gördükçe heves ediyor..

20 yaşındayım ve tatile çıkmışlığım oluyordu elbet ama 4 yıldızlı - 5 yıldızlı tatil köylerine hiç gitmedim..Oteller nasıldır? orada neler yapılır? vb. hiç bilmem ve merakta ederim..

Bu zamana kadar internette sürekli ücretsiz paylaşım yaptım.. Firma scriptleri, wordpress temaları vb. gibi birçok şey.. Hatta şu anda gblog v1.0 wordpress teması üzerinde çalışıyorum. Arkadaşlarım dalga bile geçiyor, " O scriptleri, temaları para ile satsaydın her yaz giderdin" diye..
Ama ne bileyim içimden paralı dağıtmak gelmiyor.
Çünkü bu işe gönüllü ve benden kötü durumda olanlar var. Kendi içimi sorguluyorum ve doğru yaptığımı da düşünüyorum.

Herneyse.. İçimi dökmek istedim, anlayacağınız bu yaz yine tatil yok. :(