Testere 8: Jigsaw Efsanesi Türkçe ve Alt yazılı izle. Testere ilk filmi ile gecelerce rüyalarımıza girmiş, Testere 8 izle. Fredy'nin Kabusu'ndan sonra en çok izlenen korku filmi olmuştu. Korku filmi ve genel anlamda sinema dünyasının yılmadan ilerleyen gerilim ve korku filmi Testere 7 den sonra 8 2018 yılında geldi. Testere izle, Testere full izle, Testere 8, Testere 8 izle, Testere 8 Türkçe izle, Testere 8 alt yazılı izle.
Film gelecek olursak; Şehir, birbiri ardına ortaya çıkmaya başlayan cesetlerle sarsılmaktadır. Şehrin değişik noktalarında bulunan bu cesetlerin hepsi birbirinden ceberrut ve incelikli yollarla öldürülmüştür. Araştırma derinleştikçe bütün ispat eder tek bir kişiyi işaret etmeye başlar: John Kramer. Ancak bu olanaksızdır, çünkü “Testere” olarak tanınan Kramer 15 senesi aşkın müddet önce can vermiştir…

8. devam halkasının yönetmen koltuğunda, seride ilk sefer görev alacak olan Michael Spierig ve Peter Spierig ikilisi otururken, filmin senaryosunda Pete Goldfinger & Josh Stolberg imzası bulunuyor. “Testere: Jigsaw Efsanesi”nin talihsiz kurbanları arasında ise Laura Vandervoort, Hannah Anderson, Mandela Van Peebles, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Boisvert gibi isimler bulunuyor. Film48.com iyi seyirler diler.

Testere 8 izle