[COLOR=#ff0000][B]Nasıl kullanılıyor?[/COLOR][/B]

Yandex hesabınız varsa oturum açarak aşşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır! Eğer hesabınız yoksa buraya tıklayarak yeni bir hesap açabilir hemen 10GB’lık disk bölümünden yararlana bilirsiniz!

Yandex üyelik heasbınız ile giriş yaptıktan sonra üst menüde bulunan ‘Dosyalar’ kısmına tıklıyorsunuz.

Ardından ilk adım olarak ‘windows için yandex disk kur’ bölümüne tıklıyorsunuz

Explorer kullandığım için aşşağıdaki gibi bir seçenek çıktı. Ben ‘çalıştır’ dedim. Firefox yada Google Chrome kullanıyorsanız dosyayı otomatik olarak bilgisayarınıza indircektir. İnternet Explorer’da ben ‘Çalıştır’ dedim.

İndirme işlemi başlayıp ardından kuruluma geçecektir.

İndirme işlemi bittikten sonra otomatik olarak kuruluma geçen yandex disk karşınıza şöyle seçenekler sunacak.

Yandex.Bar’ı kur (Kurmadım)
Yandex’i tarayıcılarda başlangıç sayfası olarak ve değiştilmesi durumunda uyar (Kaldırdım)
Yandex servisleri ve web aramayı varsayılan olarak ayarla (Kaldırdım)
Son olarak ‘Bitir’ seçeneğine tıkladım.Siz isterseniz kurun.

Kullanım talimatını anlatıyor.

Kullana bilmeniz için giriş yapmalısınız, veya kayıt olmanız gerekiyor.Ben giriş yapıyorum

Giriş yaptıktan sonra sanki yeni bir Harddisk (depolama alanı) oluşturuyor gibi yapıyor. Bilgisayarım içersinde sanal bir disk sürücü oluşturup içersine 10GB ‘lık bir veriyi depolaya biliyorsunuz.

Yandex.Disk bölümünü rahatça görmeniz için size bir resim ekledim. Umarım bu makale bir çok arkadaşıma yarar :)

-Kaynak-