bi hayır yapacaksanız eğer tanıtımını yaptığınız programı beleş verin de görsün herkes adı geçen program bile bunun ticaretini yapıyor :)

Aklınızdan çıkarmayın bu işler artık sektör haline geldi

evet satışlarını yapıyorum referansımda mevcut aleladen zaten sunuyorum bende bi sıkıntı yok :)
Backlink işinin aklınızın alamayacağı kadar büyük bir pazarı var çünki artık herkesin 2-3 sitesi var ve aramalarda bulunmak istedikleri kelimeler var. Kendin bunu yapamıyorsan yada beceremiyorsan doğal olarak birine + ücret karşılığında yaptırman gerekebiliyor.

Program yazılımcıları için bu işler sektör oldu seo programları backlink programları yazılıyor ve satılıyor yani dehşet bir ihtiyaç var ortada.


1-karşı çıkmıyorum
2- kızmıyorum
3- Dediğin gibi kolay para kazanılıyor ise ! Sen neden kolay para kazanmayı tercih etmiyorsun da zorluyorsun kendini ??? Sende kazan tutanmı var ?
4- Kabul etsende etmesende bu iş artık sektör ve iş haline geldi el altından tanıtımını yaptığın programın bedeli belli bu herşeyi açıklıyor.
5- 20 30 tl vermeyin alın size beleş program kendiniz yapın diyosun verdiğin programın lisans ücreti 399 TL Link çöplüğüne dönmüş listeye sadece 10 kayıt yapıyor beleş dediğin program
6- Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahuuu !!!!


Backlink ve seo programlarını yapanlar bunları zaten büyük forumlarda pazarlıyorlar bundan doğal bişey yok. Ama kimse sizin gibi başkalarının yaptığı işleri baltalayarak insanları yanlış yönlendirerek pazarı köreltmiyor.

Ve Kimse ; 20 30 tl vermeyin paranızı çöpe atmayın beleş yapılan işlere ücret vermeyin diyerek 399 tl lik programı beleşmiş gibi göstererek programı el altından pazarlamıyorlar ve insanların zamanlarını çalmıyorlar.

Madem bu konuda oldukça bilgilisiniz mademki paylaşımcı ruha sahipsiniz madem ki bu işler bu kadar ucuz madem ki insanların cebini parasını düşünen birisiniz !!!

Adam akıllı bu programa eş değer bir backlink programını tamamen full ve güncel bir liste ile paylaşın o zaman herkesten önce ben sizi alkışlayım takdir edeyim.

Ama yok bu dediğimi öyle veya bu sebeblerden dolayı yana yattı çamur bulaştı diyerek geçiştirip laf kalabalığı ile kapatacaksanız eğer, konu uzamasın karşılıklı laf atışı olmasın.

Siz bildiğiniz işi
Bende bildiğim işi yapayım herkes işine gücüne baksın
İnsanların zamanı çalmaya kimsenin hakkı yok...!

Herkese iyi geceler :)
Saygılar