benim siteyi direk site adresi yazarak arıyorum yine de sacma sapan arama sonucları cıkıyor
Yani yorumunuz için teşekkürler de, eğer siteniz yoksa ki pre-alpha sürecindeyiz(hani şu beta dan da önceki test aşamaları varya ondayız biz) normaldir çekirdek yazılımımızı test ediyoruz sadece. E siteniz yoksa yerine bulabildiği başka şeylerin gelmesi çok normal.
Yanlış anlamayın fakat arama butonunun altındaki burç, borsa ve site önerin kısmı bence gerekli değil .Ben şahsen bunları görmek istemem. Bu tarz projeleri desteklemek gerek fakat devletimiz hazır kod alıp yerli diyen şahısları alkışlıyor .
Bir kaç kelime araması yaptım fakat sanırım teknoloji sitelerine yöneldiniz genel olarak algoritma çok vasat görünüyor.
Bir kaç kelime araması yaptım fakat sanırım teknoloji sitelerine yöneldiniz genel olarak algoritma çok vasat görünüyor.
Sıralama algoritmasını pre alpha süreci bitene kadar yayına almayacağız, zaten sürecin tamamlanmasına az bir süre kaldı. Şuan sadece kendi botlarımızın olduğunun anlaşılmasını istiyoruz.
Hocam arkadaşların dedikleri gibi alan adı biraz olmamış onun dışında gayet iyi isterseniz webtekno ya ulaşmaya çalışın onlar destek verecektir.Video çekerler anlatırlar fln
Teşekkürler.