Hiç hesap yapmadım, gelişine vurarak yaşıyorum. Memur çocuğuyum, tek maaş aile klasik. Benden ufak üniversiteye hazırlanan ufaklık vardı (Dershane fiyatları olmuş 4 katı bizim zamanımıza göre.) Ailemden okul hayatım boyunca 2 yıl sadece 300 TL aylık kira için para aldım. Onun dışında kendi kazandığım parayla geçindim. Şimdi kardeşimin servis parasını ödüyorum, ara sıra harçlık gönderiyorum Allah'a şükür. Ek olarak bir bölüm daha okuyorum, ikinci öğretim.
Şuanda 5.000+ TL olduğu da oluyor 500 TL de. Ama tasarruf karakterim 0 yemeksepeti puanım 30K+ öyle diyeyim, evde yemek yapma kültürüm sıfır, para olduğu sürece yapmıyorum. Tek tasarrufum paket sigara yerine tütün içiyorum(6 yıldır bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirdim ne kadar param olursa olsun). Birayı da evde kendim yapıyorum, alkole dışarıda para vermiyorum. (1 bira olmuş 20 TL, sık içmesem de değmeyecek bir para.)
Kredi kartı borçlarım şuan 3.000 TL civarında, kartları iptal ettirdim borçlarını ödüyorum. Onlar da bitince iyice rahatlayacağım. Allah herkese daha fazlasını versin diyeyim.