GOWEB
🚀 goweb.com.tr 🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar yeni bir panel yapıp satışa çıkarmayı düşünüyoruz ufak ufak çalışmalar başladı sizce olmazsa olmaz nedir ve ek olarak neler olursa harika olur dersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Basit, hoş tasarımlı, kullanıcıya satış odaklı ve hızlı olsun iş yapar bu arada Aydın'ın neresi? :D
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
SmmBiz Yazları gezmeye geliyorum :D Bir ara takılırız :D Bende Nazilli'deyim. Bu arada Bu korkmaz aleyna kimdir başkan :D :D :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba hocam. Bu güne kadar onlarca smm panel kullandım. Bana göre bir smm panel sade bir tasarıma sahip olmalı ve kullanıcının verdiği siparişi olabildiğince hızlı halletmeli. Fakat bana göre bir smm panelde olmazsa olmaz olan şey siparişi zamanlayabilme imkanıdır. Yani her 10 dakika bir 1.000 takipçi gönderebilecek veya her 30 saniyede bir 10 takipçi yollayabilecek sistem olmalı. Bu süreyi ve sipariş miktarını tabiki kullanıcı ayarlayabilmeli.
Ayrıca bir panelde kullanıcıya sms ve mail ile bilgilendirilme yapılabilmesi panel sahibi için baya avantaj sağlar.Kredi kartıyla ödeme yapıldığında bakiye hemen eklenirse kullanıcıya güven verecektir. Son olarak smm panel kodluyorsanız canlı destek sistemini de unutmamanızı öneririm.
Hocam az kalsın unutuyordum. Panel ne kadar hızlı açılırsa o kadar fazla talep görür. Yani bence ziyaretçi panel sayfasını 2 saniye gibi bir sürede görüntüleyebilmeli. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.