Arkadaşın dediği bazı şeyler doğru ve kesinlikle katılıyorum ama anlatış şekli biraz sert olduğu için tam olarak anlatamamış ben biraz açıklamaya çalışıyım ben forumu 1 yıldır takip ediyorum ama bu aralar web işleriyle ugrasmadıgım ıcın kayıt olmadım sadece konuları haberleri neler dönüyor onları takip ediyordum.ama şu yazdan sonra 1 aydır forumda dönen konular gerçekten sadece paraya ve herkes 2-3 veya 6 aylık sitesiyle ilk sayfada olmak istiyor
1-) Gençlere lafımız yok tabikide ama konuları takip edin genelde 3-6 ay yeterli bilgiye sahip olmadan ilk sayfaya çıkmak ve para kazanmak peşinden amaçları kendilerini geliştirmek ve iyi birşey yapmak değil öyle olduğunada inanmıyorum
2-)1 yılı doldurmuş siteler bile gerçekten el emeği işini severek yapan insanlar bile zar zor biyerlere gelirken azar azar kazanırken hergün site açan ve elinde er iş için domain olan kişiler hemen biyerlere gelmek istiyor gelemeyince sıralıyor dertleri şöyle böyle diye herkes bi script benzetme ve site benzetme peşinde olan güzel panellere yönelen çok az ucuza kaçıp benzerini yaptırıp gerektiği kadar emek ve özen göstermeden ilk sayfaya çıkıp kazanma derdindeler.
3-)günde binlerce site açılıp kapanırken hepsinin indexi değişirken googleden çok hızlı bi tepki beklemek bu devirde çok zor bunu anlayan kişi sayısı iyice azaldı sadece eskiden beri bu işi yapanlar farkına varıyor artık çünkü peynir ekmek gibi site açılıyor indexleniyor ve insanlar index alıp sıra yükselemeyınce korkuyor merak etmeyin google belirli zamanlarda güncelliyor sistemini alex'aya bugun 500 binden girersin 1 hafta sonra yavaş yavaş düşersin bi hafta gelir kitlenirsin bu işler bu devirde çok seri olmuyor malesef sabır etmeniz gerek herkes sitesinde özgün özgün diyor özgün içeriğinde suyu çıktı bence 20 makaleli sitelerle 6 ayda para kazanmaya yönelik çok konu var sitede bazı sektörlerde eski ve bilinen siteler var malesef onlara yaklaşmak çok zor ve bırakında bi zahmet yaklaşamayın bizim insanlar bu ay 1. sayfaya çıkıyor sonra 2 ay sonra site yok oluyor insanların napmaya çalıştığını anlamak zor sektörünün dışında sırf kazanmak için iş yapanlara dicek laf bile yok
4-)Destek konuları olarakda açılan konulara bi bakın son 1 aydır öyle konular varki konuyla istenilenin birbirini tutmayan istenilen şeyin anlamsız olması veya saçma olan bu konu uzarda gider :D bunun önüne geçmek çok zor yani
İşi ve sınırını bilenlere bu konularla allah sabır versin bilmeyenlere zaten birşey anlatılmıyor bazı konularda tartışmalar oluyor ama boşa olmuyor gerçekten hak veriyorum kişilere.
caylak alt forumu olmucak bir olay bence şimdiden herkese kolay gelsin hayırlı kodlamalar :D