-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
3D MODELLEME/ANİMASYON
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında o saydıklarınızın tek bi ortak sebebi var. Lisesi falan olmasından değil hocam olay tamamen kurnazlık. Çoğu konu açanlar ceplerinde parası olup la ben şu işede bi gireyim bakayım para varmış diyen tipler. Hiç kimse ihtiyacı olan bir şeyi araştırmak istemiyor paso konu açıyor saçma sapan sorular soruyor. Uğraştığı alanın gelirlerini araştırmadan zart zurt forumda sorular soruyor. Kısacası ilgilendiği alanda araştırma yapmıyor. Genel sorun bu herkes hemen bir yerlere gelmek istiyor. Veya daha bir adım atmadan 10 adım sonra ne olur diye soruyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar zaten 17 bazen 16 yaşı kabul ediliyor WM Aracı'nda. Bu yüzden ondan daha küçükler belki bir kötü kelime söyler ya da daha yaşı küçük olduğu için bir sorun olur.
Webmaster forumu olduğu için 15 yaşında birinin bu işlerle uğraşacağını düşünmüyorum yani Türkiye'de.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cevap yazanlar sanki 30 üzeri yaşları :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
PowerKing
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gamu™
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle yaş sınırı getirilmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gençlerin önünü açmak lazım :)
https://bloghocaniz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Sosyal medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
ben mesela 17 yaşındayım, kimse doğduğu gibi işi bilmiyor, burda açık konuşayım fesatlik var kimse birşey yapmasın sadece ben kazanayım mantığı var (herkes için demiyorum kimse alınmasın) böle oldukça kimse gelişmez
şahsi fikrim böle.
mecy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilişim hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın dediği bazı şeyler doğru ve kesinlikle katılıyorum ama anlatış şekli biraz sert olduğu için tam olarak anlatamamış ben biraz açıklamaya çalışıyım ben forumu 1 yıldır takip ediyorum ama bu aralar web işleriyle ugrasmadıgım ıcın kayıt olmadım sadece konuları haberleri neler dönüyor onları takip ediyordum.ama şu yazdan sonra 1 aydır forumda dönen konular gerçekten sadece paraya ve herkes 2-3 veya 6 aylık sitesiyle ilk sayfada olmak istiyor
1-) Gençlere lafımız yok tabikide ama konuları takip edin genelde 3-6 ay yeterli bilgiye sahip olmadan ilk sayfaya çıkmak ve para kazanmak peşinden amaçları kendilerini geliştirmek ve iyi birşey yapmak değil öyle olduğunada inanmıyorum
2-)1 yılı doldurmuş siteler bile gerçekten el emeği işini severek yapan insanlar bile zar zor biyerlere gelirken azar azar kazanırken hergün site açan ve elinde er iş için domain olan kişiler hemen biyerlere gelmek istiyor gelemeyince sıralıyor dertleri şöyle böyle diye herkes bi script benzetme ve site benzetme peşinde olan güzel panellere yönelen çok az ucuza kaçıp benzerini yaptırıp gerektiği kadar emek ve özen göstermeden ilk sayfaya çıkıp kazanma derdindeler.
3-)günde binlerce site açılıp kapanırken hepsinin indexi değişirken googleden çok hızlı bi tepki beklemek bu devirde çok zor bunu anlayan kişi sayısı iyice azaldı sadece eskiden beri bu işi yapanlar farkına varıyor artık çünkü peynir ekmek gibi site açılıyor indexleniyor ve insanlar index alıp sıra yükselemeyınce korkuyor merak etmeyin google belirli zamanlarda güncelliyor sistemini alex'aya bugun 500 binden girersin 1 hafta sonra yavaş yavaş düşersin bi hafta gelir kitlenirsin bu işler bu devirde çok seri olmuyor malesef sabır etmeniz gerek herkes sitesinde özgün özgün diyor özgün içeriğinde suyu çıktı bence 20 makaleli sitelerle 6 ayda para kazanmaya yönelik çok konu var sitede bazı sektörlerde eski ve bilinen siteler var malesef onlara yaklaşmak çok zor ve bırakında bi zahmet yaklaşamayın bizim insanlar bu ay 1. sayfaya çıkıyor sonra 2 ay sonra site yok oluyor insanların napmaya çalıştığını anlamak zor sektörünün dışında sırf kazanmak için iş yapanlara dicek laf bile yok
4-)Destek konuları olarakda açılan konulara bi bakın son 1 aydır öyle konular varki konuyla istenilenin birbirini tutmayan istenilen şeyin anlamsız olması veya saçma olan bu konu uzarda gider :D bunun önüne geçmek çok zor yani
İşi ve sınırını bilenlere bu konularla allah sabır versin bilmeyenlere zaten birşey anlatılmıyor bazı konularda tartışmalar oluyor ama boşa olmuyor gerçekten hak veriyorum kişilere.
caylak alt forumu olmucak bir olay bence şimdiden herkese kolay gelsin hayırlı kodlamalar :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
e-devlet ile login olma getirin sizde kurtulun, bizde...
Her gün bi isyan yeter yahu.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
###########################################################
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu şekilde bir sınıflandırmayı açıkçası pek doğru bulmuyorum.
İnsan bazı şeyleri hata yaparak öğreniyor. Ki biz de aynı hataları yüzlerce kez yapmışızdır. Sorun zaten yaşta da değil. Çünkü kimin ne seviye bilgili oluğunu bilemeyiz. Bu yüzden genç arkadaşlar varsın diledikleri gibi takılsınlar.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler