bekirbulut adlı üyeden alıntı

Muhammed SEO'ya uygun değil. SEO'ya uygun olması için; ''Diyaliz Teknikeri'' kelimesi adı altında türevlerini yani, en çok aranan kelimeleri bulacaksınız. Bulduğunuz en çok aranma hacmine sahip kelimeyi, ana anahtar, diğer türevleri ise yardımcı anahtar kelimeler olarak kullanacaksınız. Ardından, ana anahtar kelimesini ve yardımcı anahtar kelimeleri, makalenin ilk 100 kelimesinde geçireceksiniz. Hedeflediğiniz ana anahtar kelimeyi de, makalenin h başlıklarına serpiştireceksiniz. Dediğimi yaparsanız, sıralamada, Google dizinin de daha çabuk yer alır, hit kazanmaya başlarsınız.

NOT: Başlıkta ana anahtar kelimeyi geçirin.
NOT 2: Makaleye, hedeflediğiniz ana anahtar kelime ile başlayın ve botlara kelimeyi bildirmek için ''BOLD'' ibaresini kullanın.


Hocam aslında çok aranma hacmi yok. Aylık ortalama 1k diyebiliriz. Benim amacım böyle rekabet düşük az aranma hacmi olan yerlerde çıkmak yani bunun gibi 10larca içerik yapacağım.

Diyaliz Teknikeri kelimesini seçtim onunla başladım. Başlıkların hepsinde de geçiyor. Site içi linkleme ne kadar olmalı sizce? Birde ben "Diyaliz Teknikeri Maaşları" kelimesini seçsem anlam bozukluğu olacak makalede direk konuya girmek istemiyorum bunu nasıl halledebilirim?