Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 bin lira gibi bir borcum var. Bunu aylık taksitlerle ödeyeceğim. Ortalama aylık 330 TL gibi bir ödeme yapmam gerekiyor.

Hali hazırda KPSS'ye çalıştığım için fiziki bir işte çalışma durumum yok. Kaldığım yer bir köy yeri olduğu için de farklı alternatiflerim yok. İnternet üzerinden bir şeyler yaparak 300-400 TL kazanabileceğim yöntemler nelerdir? Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Genel Bilgi

* Kitap okumayı ve yeni şeyler öğrenmeyi severim.
* Belgesel ve genel kültür videoları izlemeyi severim.
* HTML, CSS ve PHP bilgim internetten de yardım alarak ileri düzey diyebilirim. (Genel olarak dilleri biliyorum ama takıldığım yerlerde forum ve bloglarda çözüm arıyorum )
* Yazı yazmayı severim ama internet diline uygun yazamıyorum. (İnternet dilinden kastım SEO uyumlu diye tabir edilen yazılar. Yani bir konuyu belli kalıplarla değil de insana faydalı olacak şekilde yazmayı tercih ediyorum. Haber sitelerindeki ilk 2 paragrafı okuyunca bilgi vermeyip son paragrafta bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz tarzında bitirdiği yazılardan oldum olası nefret etmişimdir. Bu yüzden yazarken laf kalabalığı yapmayı değil, bilgiyi en doğru ve anlaşılabilir şekilde karşımdakine vermeyi tercih ediyorum.)

Selametle...