netbozum
tr.link

Blogspotta yetişkin içerikli site açmak

15 Mesajlar 3.525 Okunma
acebozum
tr.link

mert29 mert29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 532
  • Beğeniler 133 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
ben 3-4 sene önce giriştim o işe aslında güzelde yükselmeye geçerken bi sabah uyandığımda baktımki kapatmışlar siteyi kursağımda kaldı yani :D 3 aylık falandı daha site var gerisini sen düşün :D

googleasistan
reklam

berkyakali berkyakali WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 24.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 23 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
Link kısaltma siteleri ile reklam kazancı sağlayabilirsiniz hocam google tarafından hiçbir riski olmayacaktır, sağlam hit yakalarsanız ilaki yerleşimli reklamlara ihtiyacınız yok.

PoyrazMedya PoyrazMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 1164
  • Beğeniler 740 / 478
  • Ticaret 24, (%96)
Alın terinizi haram işlere katmayın ! Öylede böylede kazansanız dahi o para çıkar sizden, ayrıca +18 içerikler çok başınızı ağrıtır söyliyeyim mahkemelerde sürünür durursunuz :D

bilmekistiyorum bilmekistiyorum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Biyomedikal Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

berkyakali adlı üyeden alıntı

Link kısaltma siteleri ile reklam kazancı sağlayabilirsiniz hocam google tarafından hiçbir riski olmayacaktır, sağlam hit yakalarsanız ilaki yerleşimli reklamlara ihtiyacınız yok.

usta kısaltma sistemlerine kendim gıcık oluyorum. kendimin sevmediği şeyi başkasına yapma taraftarı değilim.

44Medya adlı üyeden alıntı

Alın terinizi haram işlere katmayın ! Öylede böylede kazansanız dahi o para çıkar sizden, ayrıca +18 içerikler çok başınızı ağrıtır söyliyeyim mahkemelerde sürünür durursunuz :D

usta sen istesen de istemesen de dünyadaki tüm para haramdır. Sen kullanmasan başkası kullanıcak. Sen ondan alınca haram oluyor yine. Sen paranı bankadan almıyor musun? bankalara sıcak para sağlıyorsun böylece. harama bulaştırıyorsun helalinş

https://majorcosplay.com
wmaraci
wmaraci

wpdenizi wpdenizi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 36 / 152
  • Ticaret 1, (%100)
Varsayalım Google reklamlarını bahsi geçen siteye eklediniz. Bu tür içerikle ilgilenenlerin sitenizde reklamları tıklayacağına gerçekten inanıyor musunuz?
Hadi Google uyanmadı diyelim, olmaz ya. Kısa süre sonra yasal olmadığı için sitenize erişimin engelleneceğini de biliyorsunuz sanırım.
Amacınız sitenizden para kazanmak ise daha akla yatkın yolları tercih etmenizi öneririm.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al