Merhaba arkadaşlar

Küçük bir teknoloji blogum var. İlk başlarda nette okuduğum, teknoloji bloguyla para kazanamazsın, herkes büyük sitelere girer okur, hitini bile arttıramazsın, boşuna zaman kaybetmiş olursun gibi yazılara hiç aldırış etmedim. Çünkü teknolojiden başka ilgi alanım yoktu. İçerik üretmede çok başarılı değilim, 2 senede 54 içerik üretebilmişim. Bir sene onay alabilmek için
Adsense'in yollarını aşındırdım. Sonrada 10-15 kuruş tbm yi görünce yazmaktan vazgeçtim. Engelli olduğum için iş bulamıyorum. Az bir maaşla geçinmeye çalışıyorum. Ek gelire çok ihtiyacım var. 2 ay önce yazmaya yeniden başladım, bir umut, bir şekilde hitimi arttırabilirmiyim dedim. Ama nafile. Günlük 150 tekil, fazlası yok.
Arada bir okuyorum, günlük 7000, 15000 hiti olan arkadaşlar var.
Düşünmekten saçlarım beyazladı, nasıl yaparım, nasıl ederim diye.
Adsense almadan önce bulduğum hit arttirma hileside şu anda işe yaramıyor. 3 hakkımıda o zaman kullandım çünkü, başka formüller bulurum diye. Ama Yok. Şimdi merak ediyorum, 10000 hit almanın formülü varmı diye. Yoksa alan arkadaşlar emek ve sabır yolundanmı gittiler hep. İlaç kullandığım için çok fazla pc'de oturamıyorum, rahatsız ediyor.

Buraya kadar sabredip okuduğunuza göre sizinde içinizde biraz yardımseverlik var, eminim. Bu konuda bildiğiniz ufak tefek tüyolar varsa lütfen bir el uzatın. Bellimi olur bir gün sizinde yardıma ihtiyacınız olur. Buraya yazamazsanız özelden mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Kalın sağlıcakla.