-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar önceki yazıda anahtar kelimem 2.sayfa 3.sırada diyordum şimdi düzeldi 1.sayfa 2.sırda tekrar :)
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bende düzelen eden bir şey yok.Arkadaşlarımın teselli ve tavsiyeleri ile ayakta duruyorum...
İnsan lafta söyleyemiyor...
Ya sabır! Şeytana uymayalım bari
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hitim 2 katına çıktı. Sağlam çalışma, her gün düzenli saatlerde içerik, site içi güzel linkleme, nrelate eklentisi kullanılarak bounce rate düşürülmesi gibi bir çok önlem almanız lazım.
Öğretmenlikte.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Tamam polemik filan yaratmayalım arkadaşlar.Bu işlerden ekmek yiyen arkadaşlarımız var...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sohbetclub adlı üyeden alıntı
Aynen dediginiz gibi hocam bu 500 bin gibi wiki vs tarzında çalışmalar yaptırdıktan sonra 1 senedir 1 sayfadan inmedigim kelimede bile geriledim.Tamamem katılıyorum lütfen arkadaşlar bu çalışmalara ragbet etmeyin zararını gören biri olarak uyarmak istedim..
Ben faydasını gördüm hocam wikilerin hatta forumda bir arkadaş konu açmıştı kendi wikilerinizi oluşturun diye ondan sonra kendim ekliyorum artık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar baştan söyleyeyim;
Amacım polemik yaratmak ya da insanları birbirine düşürmek değil.Lütfen eleştirirken şu paket kötü şunları sakın almayın,etmeyin filan demeyin.Bahsettiğim gibi bu işlerden ekmek yiyen arkadaşlarımız var.Kimse kimsenin rızkına manidar olmasın.Belki bilerek yazmıyorsunuzdur ki büyük ihtimalle öyledir ama yine de dikkatli olalım.Herkes fikirlerini belirtsin beyin fırtınası yapalım.Yok eğer reklam ya da yukarıda bahsettiğim olayları yapacaksanız lütfen konuya mümkünse yorum yazmayınız...
Saygılarımla...